(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija sähkö- ja automaatioalalle, Insecon Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Insecon Oy on kasvuhakuinen teollisuuden asiakkaisiin keskittynyt kumppaniyritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatioalan elinkaaripalveluita suunnittelusta asennuksiin sekä ennakkohuoltoon ja kunnossapitoon. Toteutamme asiakashankkeemme turvallisesti ja joustavasti sekä tehokkaasti laatunäkökulmat että ympäristö huomioiden. Asiakaskuntamme muodostuu useista teollisuuden toimialoista, kuten energia-, metalli-, kumi-, elintarvike-, prosessi-, koneenrakennus- sekä puunjalostusteollisuudesta. Näiden lisäksi palvelemme julkishallinnon ja kiinteistöalan toimialoja. Meillä on toimipisteet Tampereella ja Nokialla ja työllistämme noin 60 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. 

Lue meistä lisää: www.insecon.fi.


Meillä on nyt haussa Tampereen ja/tai Nokian toimipisteeseemme 

PÄÄSUUNNITTELIJA, sähkö- ja automaatioalalle


vahvistamaan osaavaa projektitiimiämme. Tiimi palvelee monipuolisesti tunnettuja asiakasyrityksiämme mm. seuraavissa kokonaisuuksissa: kokonaisprojektien hallinta suunnittelusta toteutukseen, teollisuuden ja teollisuuskiinteistöjen sähkö- ja automaatiosuunnittelu, sähkölaitteistojen käytönjohtajuudet, konsultointi- ja neuvontapalvelut sekä teollisuuden energianmittaukset (energiankäytön tehostaminen prosesseissa). Lisäksi tarjoamme mekaniikan suunnittelua yhdessä kumppaneidemme kanssa. 

Pääsuunnittelijana osallistut sähkö- ja automaatioalan suunnittelu- ja toteutusprojekteihin ja lisäksi otat myös vastuun tiimin johtamisesta. Kokeneena suunnittelijana pääset haastamaan osaamisesi monipuolisissa tehtävissä. Toimenkuvasi rakentuu sähkösuunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä liittyen joko yksittäisiin teollisuuden ja teollisuusautomaation projekteihin tai pitkäjänteiseen suunnittelu- ja kehittämiskumppanuuteen elinkaaripalveluihin liittyen. Sähkö- ja automaatiosuunnittelijana huolehdit erityisesti asiakkaan sähköistykseen ja automaatioon liittyvien projektien toteutuksesta. Työtehtäviäsi ovat mm. sähkö- ja kaapelointisuunnittelu, maadoitusten ja suojausten suunnittelu, komponenttivalinnat, komponenttien mitoitus sekä tarvittava dokumentointi. Automaatioon liittyen arvostamme osaamistasi logiikoiden (esim. Valmet DNA/DCS, Siemens, Rockwell, Beckhoff), taajuusmuuttajien ja servokäyttöjen parista. Huolehdit myös suunnittelu- ja koneturvallisuus-standardien toteutumisesta.

Toimit aktiivisessa yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sidosryhmäverkostoosi kuuluvat oman tiimisi lisäksi asiakasyritysten yhteyshenkilöt, Inseconin urakointi-, asennus- ja kunnossapitopalveluiden henkilöstö sekä mahdolliset muut projekteihin ja hankkeisiin osallistuvat tahot. Käytämme suunnittelussa seuraavia ohjelmistoja ja työkaluja: sähkösuunnittelussa CADS & Eplan, logiikkaohjelmoinnit valitun automaatiojärjestelmän mukaan.

Edellytämme sinulta sähkö-/automaatioalan koulutusta sekä vahvaa kokemusta sähköteknisistä suunnittelutehtävistä ja teollisuusautomaatiosta. Sinulla on vahvaa osaamista suunnittelutyövälineistä ja projektien parista. 

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Sinulla on hyvät projektityötaidot, luovuutta ja loogista päättelykykyä. Alan nopea kehitys vaatii myös jatkuvaa kykyä ja halua pysyä kehityksessä mukana. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään maineikkaiden asiakkaidemme teollisuusautomaatioympäristöissä yhteistyössä osaavan henkilöstömme kanssa. 

Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=352 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi