(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija, ratasähköistys ja syöttöasemat
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Pääsuunnittelija, ratasähköistys ja syöttöasemat

Etsimme pääsuunnittelijaa suunnitteluryhmäämme Riihimäelle, Tampereella tai Ouluun. Tehtäviisi kuuluvat raideliikenteen rakentamisprojektien sähköistyssuunnittelu- ja asiantuntijatehtävät rakentamisen liiketoiminnassa. 

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutusta.  Arvostamme sähkö- ja/tai rakennetekniikan tuntemusta ja CAD-osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielentaitoa. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan koulutuksesta ja perehdyttämisestä. Olet oma-aloitteinen ja kehittämisorientoitunut. Olet ratkaisukeskeinen sekä huolellinen ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta ja infra-alan rakentamisprojekteista.

Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana raideliikennettä, yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä ammattitaitoisten ja motivoituneiden työkaverien kanssa mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa rakentamis-projekteissa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta. Saat hyvän ammatillisen tuen kollegoiltasi suunnitteluryhmässä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rakennuspäällikkö Vesa Taam, vesa.taam@nrcgroup.fi, puhelin 040 8625 173 tai Suunnittelupäällikkö Tommi Latva, tommi.latva@nrcgroup.fi, puhelin 040 8625 134.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Puhelin: 040 8625 173 Sähköposti: vesa.taam@nrcgroup.fi Sijainti: Eteläinen asemakatu 2