(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija / projekti-insinööri
BMH Technology Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt

Pääsuunnittelijaa / projekti-insinööriä

Tehtäviisi kuuluu toimia toimitusprojektiemme suunnitteluasioista vastaavana teknisenä asiantuntijana. Pääsuunnittelijana johdat layout- ja laitesuunnittelijoidemme toimintaa toimitusprojekteissa ja rakennat laitteista toimivan kokonaisuuden yrityksen muun suunnitteluryhmän ja asiantuntijoiden tuella.  Prosessisuunnittelu sekä rajapintojen tarkastelu ovat osa työkokonaisuuttasi ja osallistut prosessin säätöön ja prosessitietouden keräämisen projektien koeajovaiheessa. Olet yhteyshenkilö asiakkaaseen teknisissä kysymyksissä.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Suunnitteluohjelmista sinulla ovat hallinnassa AutoCad sekä Solid Works tai joku muu 3d-suunnitteluohjelmisto. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Omaat kuitenkin myös hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät ”yhteen hiilen” puhaltamisen merkityksen menestyvälle organisaatiolle.

Kansainvälisen toimintamme vuoksi odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa, myös muu kielitaito lasketaan eduksesi. Olet motivoitunut toiminnan ja oman itsesi jatkuvaan kehittämiseen ja tottunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisella ympäristö- ja energiateknologian alalla, kansainvälisen ja kasvavassa yrityksessä.

 

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 15.6.2018 mennessä osoitteessa www.bmh.fi/careers