Pääsuunnittelija, Pituusleikkurit & rullaimet
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2021

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi? Haluatko hypätä monipuolisiin, haastaviin ja palkitseviin pääsuunnittelutehtäviin maailman johtavan rullain- ja leikkuritoimittajan tiimiin?

Haemme Pääsuunnittelijoita paperi- ja kartonkikoneiden pituusleikkuri- ja rullainsuunnitteluun Järvenpäähän. Tehtäviisi kuuluvat toimitusprojektien layout- ja pääsuunnittelun ohella toteutussuunnittelun ohjaus ja valvonta. Osallistut aktiivisesti myös muihin toimitusprojektien vaiheisiin antamalla tarvittaessa teknistä tukea tarjoussuunnitteluun, hankinnoille, valmistukseen ja kokoonpanoon. Osallistut sovittaessa myös asiantuntijana koneiden asennukseen, testaukseen ja käyttöönottoon. Toimit sujuvassa yhteistyössä oman projektitiimin, suunnittelutoimistojen, toimittajien, asiakkaan ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toiveemme sinulle

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja muutaman vuoden kokemus suunnittelutehtävistä. 3D -suunnittelu ja suunnitteluohjelmat ovat sinulle tuttuja työkaluja.

Olet määrätietoinen ja itseohjautuva sekä motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on halua ja kykyä ohjata ja organisoida myös toisten toimintaa systemaattisesti. Asiakasrajapinnassa ja eri sidosryhmien parissa toimiminen ja esiintyminen on sinulle luontevaa.

Toimit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Pääset toisinaan myös vierailemaan asiakkaidemme luona, joten tehtävä edellyttää matkustushalukkuutta.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia, haastavia ja palkitsevia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Inspiraationa ja tukena matkallasi sinulla on yhteen puhaltava ja asiantunteva tiimimme sekä koko Valmetin verkosto. 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelupäällikkö Kari Leminen, p. 040 561 2838, kari.leminen@valmet.com.

Jos kiinnostuit, niin haethan paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme 26.9.2021 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity huipputiimiin! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot