(Poistunut julkaisusta)

PÄÄSUUNNITTELIJA, PICOSUN OY
Picosun Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Picosun Oy:n toiminnan kasvaessa haemme nyt täysin uuteen rooliin sähkösuunnittelun pääsuunnittelijaa Kirkkonummen Masalaan. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan.

Picosunin sähkösuunnittelu on aiemmin toteutettu käytännössä täysin alihankintana. Tässä uudessa roolissa otat vastuun sähkösuunnittelusta. Pääset siis vaikuttamaan kehittämällä Picosunin sähkösuunnitteluprosesseja ja luomalla uusia toimintatapoja ja työkaluja. Tehtäviisi kuuluu myös kriittisesti alihankinnan koordinointi ja toimitusten varmistaminen sekä alihankintaprosessin suunnittelutyön yhtenäistäminen kaikilla alihankkijoilla. Teet siis aktiivisesti niin sisäistä kuin myös ulkoistakin sidosryhmätyöskentelyä sekä tietenkin itse suunnittelutyötä (sähkökaappien layoutit/instrumentointi). Esimiehesi on automaatiosuunnittelutiimin vetäjä.

Toivomme sinulta sähköteknistä tutkintoa (insinööri/DI) sekä näyttöjä ansiokkaista sähkösuunnitteluprojekteista ja niiden läpiviemisestä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä toimimisesta. Henkilönä olet kiinnostunut kasvattamaan omaa osaamistasi tekniikan kehittymisen harjalla. Lisäksi sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja vahva projektiosaaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Sähköpätevyydet katsotaan eduksi

Työnantajana Picosun on vakavarainen high-tech yritys, joka on pystynyt kasvamaan myös haastavina aikoina. Työssäsi pääset näkemään oman kädenjälkesi konkreettisesti ja viemään läpi omia ehdotuksiasi esim. toimintatapoihin tai prosesseihin liittyen. Roolin ollessa täysin uusi, pääset myös rakentamaan sähkösuunnitteluun mm. työkalujen ja toimintatapojen kautta, sillä valmista raamia ei entuudestaan ole.

Oletko valmis tarttumaan tähän haasteeseen?

Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakuprosessin jo hakuaikana. Mikäli kuitenkin kaipaat vielä lisätietoa, voit olla yhteydessä Barona Engineeringin Kristiina Vormalaan (puh. 040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin kello 13-14.