(Poistunut julkaisusta)

PÄÄSUUNNITTELIJA, MEKANIIKKA
Paroc Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2018

Haemme kokenutta ja kehittymishaluista mekaniikkasuunnittelijaa vahvistamaan tuotantoteknologia-yksikköämme. Liity mukaan kansainväliseen organisaatioomme!

Vastaat Parocin tuotantokoneiden mekaanisten ratkaisujen suunnittelusta, kehittämisestä ja dokumentoinnista. Koordinoit ja valvot ulkoisten suunnittelijoiden töitä ja varmistat panoksellasi kustannustehokkaan sekä aikatauluissa pysyvän suunnittelun. Suoritat sopimuskonepajojen tuotannon valvontaa. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten projekti- ja suunnittelutiimien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työskentelet Production Technology –yksikössämme, joka vastaa investointiprojektien toteutuksesta ja teknisestä tuesta tuotantolaitoksissamme kansainvälisesti. Raportoit työssäsi osastopäällikölle. Työpaikan sijaintina on Parainen.

Odotamme sinulta alan soveltuvaa insinööri- tai DI-koulutusta (esim. koneautomaatio tai –tekniikka) ja mekaniikkasuunnittelun kokemusta esim. raskaan teollisuuden koneiden parista tai insinööritoimistosta. Käytännön kokemus konepajateollisuuden parista katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen suunnitteluun sekä sujuvaan työskentelyyn niin projektitiimeissä kuin matriisiorganisaatiossa. Sinulla on vahva 3D-suunnittelu tuntemus ja siihen vaadittava hyvä tekninen osaaminen (esim. SolidWorks). Olet työskentelytavoiltasi systemaattinen, pitkäjänteinen ja päämäärätietoinen; viet asiat maaliin sovitussa aikataulussa ja sinusta löytyy tarvittavaa sinnikkyyttä haastavienkin tehtävien ratkaisemiseksi. Sinulla on vakuuttavat sosiaaliset taidot ja olet halukas kehittämään itseäsi jatkuvasti. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi kansainvälisessä ympäristössämme.

Tarjoamme sinulle loistavat kehittymismahdollisuudet, vastuullisen roolin ja mahdollisuuden osallistua tiiviin investointitahdin myötä vaativiin projekteihin sekä kuulua ammattilaisten yhteisöön, joka jättää jäljen maailmaan. Olemme luoneet vuosien aikana oman tuotantoteknologiamme ja toimintamallit, joita kehitämme jatkuvasti. Meillä voit kasvaa menestyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossa ja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta (Katso lisää: Paroc Operations & Technology Careers). Pitkät työurat ja Parocin hyvä maine työnantajana eivät ole sattumaa – tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön!

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveen kanssa osoitteessa www.mercuriurval.com (viitenumero FI-12967). Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Rautiainen, Mercuri Urval, puh. 0207 420 516.