(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija, mekaniikka
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme Pääsuunnittelijaa Tampereen toimistolle vaativiin tuotantoautomaation asiakasprojekteihin. Pääsuunnittelijan tehtävissä vastaat projektin teknisistä asioista ja niiden etenemisestä. Tehtävässäsi olet osa projektitiimiä ja johdat suunnittelijoita heidän työssään. Sinulla on kyky johtaa ja motivoida tiimiäsi. Pystyt sitoutumaan välillä tiukkoihin aikatauluihin ja löydät ratkaisut asiakkaan automaatiotarpeisiin yhdessä organisaatiomme muiden asiantuntijoiden kanssa. Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Avustat tarvittaessa myyntitiimiämme teknisenä neuvonantajana.

Henkilönä olet idearikas ja rohkea. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja sovellat uusia teknologioita käytäntöön. Sinulla on jo näyttöjä vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta vähintään 5 vuotta. Sinulla on myös tahtoa ja valmiuksia kehittyä projektinvetorooliin.

Edellytämme sinulta
- Soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI)
- Kokemusta automaattisten tuotantolinjojen mekaniikkasuunnittelusta
- Sujuvaa 3D-järjestelmien käyttöä, erityisesti SolidWorks
- Kykyä hahmottaa ja ideoida monimutkaisia mekatroniikkajärjestelmiä
- Suullisia ja kirjallisia suomen ja englannin kielen taitoja.

Eduiksi katsomme
- Kokemus robottisoluista ja konenäköjärjestelmistä
- Simulointiohjelmien hallinta
- Toimitusprojektien käyttöönotosta vastaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 30.06.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

<!-- end ngIf: job.data.jobDescription --><!-- ngIf: job.data.otherOrContactInformation -->Yhteystiedot

Liiketoimintapäällikkö Mika Peltola, puh. 040-1951003, mika.peltola@comatec.fi