(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija (Lahti)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Haemme Lahden toimistomme suunnittelutiimiin kokenutta pääsuunnittelijaa.
Sinulla on jo useamman vuoden suunnittelukokemus erilaisten vaativien mekaanisten laitteiden suunnittelusta ja kokemusta suunnitteluryhmän vetämisestä.

Kokemus mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitteista lasketaan eduksi.

Olet omalta osaltasi vastuussa projektien mekaanisesta suunnittelusta, ja työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti aikataulujen puitteissa. Pääsuunnittelija toimii myös ryhmän työtä organisoivana, johtavana ja ohjaavana henkilönä. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö valmistuksen, hankinnan ja suunnittelun muiden osa-alueiden kanssa.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (Ins./DI)
  • vahvaa näyttöä vastaavanlaisista suunnittelutehtävistä sekä projektityöskentelystä
  • Creon hallintaa, muu CAD- osaaminen eduksi
  • tarkkuutta ja täsmällisyyttä
  • hyvää englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon sekä toimimaan osana projektiryhmää
  • hyviä vuorovaikutustaitoja.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen, kustannustehokkaisiin ratkaisuihin ja laadukkaaseen työskentelyyn kykenevä ammattilainen. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti toimistollamme Lahdessa tai erikseen sovittaessa asiakkaan luona.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vaativien suunnitteluprojektien ja alansa johtavan kansainvälisen yrityksen tuotteiden parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 22.7.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ville Mehto, puh. 044-775 4192, ville.mehto@comatec.fi