(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija, kommunikaatio- ja LED-valojärjestelmät
Sarco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme tiimiimme Helsinkiin kommunikaatio- ja LED-valojärjestelmien pääsuunnittelijaa.

Pääsuunnittelijan työ koostuu pääasiassa teknisistä suunnittelutehtävistä painottuen audioelektroniikkaan. Sovellusalueina ovat sotilasajoneuvojen puhelulaitejärjestelmät ja muu sotilaselektroniikka sekä LED-ohjauselektroniikka ja optiikka. Voit osallistua myös integroitujen valojärjestelmien ja väestönsuojelujärjestelmien suunnitteluun. Työ on luonteeltaan itsenäistä suunnittelutyötä. Lisäksi siihen kuuluu tuotteiden spesifiointia ja projektin määrittelyä asiakkaiden ja muun Sarco-tiimin kanssa sekä osallistumista tuotekustannuslaskentaan ja avustamista markkinoinnin taustatyössä teknisen asiantuntijan roolissa.

Tehtävään valittavalta edellytetään vahvaa audiotekniikan ja analogiaelektroniikan osaamista sekä kykyä kommunikoida ja dokumentoida suomen ja englannin kielellä. Tehtävässä menestymisen kannalta hyödyllistä lisäksi on:

  • hakkuritekniikan tuntemus,
  • DSP-digitaalielektroniikan tuntemus,
  • elektroniikkasimulaatio-ohjelmien käyttökokemus,
  • projektijohtamisen osaaminen ja johtamiskoulutus sekä
  • sotilasviestitekniikan tuntemus.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää loogis-matemaattista ajattelutapaa. Kyky arvioida ja visioida tulevaisuuden tuotteita ja käyttää uusia teknologioita tuotesuunnittelussa avaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa kokonaan uusia tuotevisiota ja jättää oman jälkesi tuoteportfolioon, josta voit olla ylpeä.

Tehtävään sinut perehdyttää Sarcon pitkäaikainen tekninen johtaja, jonka tehtävät räätälöidään sinulle sopiviksi hänen jäädessään eläkkeelle vuoden 2019 keväällä. Pääset siis halutessasi kehittymään ja myöskin ottamaan vastuuta laajemmin. Tärkeintä meille kuitenkin on, että taitosi ja intosi pääsevät parhaaseen käyttöön, ja sovitamme tehtävää osaamiseesi ja persoonaasi sopivaksi parhaamme mukaan.

Työpaikkasi ja toimitilamme sijaitsevat Helsingin Metsälässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella – tulit töihin sitten autolla, pyörällä tai julkisilla. Voit halutessasi työskennellä osan ajasta Lahden toimipisteessämme. Työaika on myönteisessä mielessä säännöllinen ja joustaa elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Tarvittaessa autamme asunnon hankinnassa pääkaupunkiseudulta.