(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija, Instrumentointi / prosessiautomaatio
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme pääsuunnittelijaa Vantaan toimistolle.

Olet koulutukseltasi instrumentointi- tai prosessiautomaatiotekniikan DI tai insinööri. Sinulla on suunnittelukokemusta teollisuuden kenttäinstrumentoinnin suunnittelu- ja määrittelytehtävistä. Sinulla on aiempaa näyttöä pääsuunnittelijan tehtävästä tai halua ja kykyä kehittyä urallasi. Työtehtävään sisältyy myös projektikohtaisesti mahdollisuus toimia oman työn ohella projektipäällikön roolissa. Hallitset sujuvasti myös projektien hallintaan liittyvät menetelmät.

Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kansainvälisesti toimivat vientiyritykset. Tehtävänäsi on toimia pääsuunnittelijana asiakasprojekteissamme.

Edellytämme:

  • kokemusta kenttäinstrumentointisuunnittelusta, komponenttivalinnoista, piirikaaviosuunnittelusta ja prosessiautomaation määrittelyistä
  • hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston lisäksi Aveva, SmartPlant Instrumentation tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston.
  • sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.


Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 1.3.2020 rekrytointijärjestelmämme kautta.