(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija / Erillisverkot, Turku/Jyväskylä/Hämeenlinna
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020


Erillisverkot-konserni hakee

Pääsuunnittelijaa

Haemme turvallisuusvalvontatekniikasta vastaavaa pääsuunnittelijaa. Tehtävä painottuu kulunvalvonnan, kameravalvonnan, rikosilmoitinjärjestelmien sekä turvallisuusvalvontatekniikan kokonaisuuksiin. Tehtävä sijoittuu Suomen Turvallisuusverkko -tytäryhtiöön.

Tehtävässä vastataan turvallisuustekniikan arkkitehtuurin teknisistä ja operatiivisista linjauksista, budjetoinnista, strategiasta sekä yhteydenpidosta kaupallisiin materiaali- ja palvelutoimittajiin sekä kumppaneihin kuten Puolustusvoimiin ja Puolustushallinnon rakennuslaitokseen. Vastaat osa-alueesi tulostavoitteiden saavuttamisesta, luot teknisiä suunnitteluohjeita ja ohjaat turvatekniikan suunnittelijoita toimialalla.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai vähintään 10 vuoden kokemus turvallisuusvalvontajärjestelmistä, verkkotekniikoista sekä järjestelmäintegroinneista.

Pääsuunnittelijan on hallittava turvallisuusvalvomotietojärjestelmien, rikosilmaisujärjestelmien, kulunvalvontajärjestelmien ja kameravalvontajärjestelmien tekniset kokonaisuudet sekä niihin liittyvä verkkoteknologia ja ICT-ulottuvuus. Tietämys EMP/HMP-tiloista ja niihin liittyvästä sähköhäiriösuojauksesta, kyberturvallisuudesta, sekä syvällinen ymmärrys LVIS-ratkaisuista ja niiden etähallinnasta luetaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja toiminnassasi johdonmukainen. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Tehtävässä vaaditaan vahvaa käytännön ongelmien ratkaisukykyä, oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta työskentelystä korkean varautumisen ympäristöissä ja turvallisuusvaatimusten osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Turussa, Hämeenlinnassa tai Jyväskylässä. Myös muut paikkakunnat, joilla Erillisverkot toimii ovat mahdollisia.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 16.02.2020 mennessä hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry@erillisverkot.fi.

Erillisverkot-konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
http://erveuutiset.erillisverkot.fi