Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
Lahti Precision Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Etsimme suunnittelutiimiimme

PÄÄSUUNNITTELIJAA (Chief Design Engineer)

Oletko vähintään muutaman vuoden suunnittelukokemusta hankkinut mekaniikkasuunnittelija, jolla on kokemusta kone- ja laitesuunnittelusta tai muusta vastaavasta suunnittelutyöstä? Hallitset suunnittelutyökalujen käytön ja pystyt toimimaan kansainvälisessä ympäristössä osana toimitustemme ydintiimiä. Olet lisäksi motivoinut ottamaan kokonaisvastuuta projektien toteuttamisesta aina tarjoussuunnittelusta toimitusten luovutukseen asti. Aiempi työkokemus massatavaran käsittelystä on eduksesi mutta ei välttämätön vaatimus. Jos nämä kuulostavat tutuilta, voit olla etsimämme asiantuntija toimitustemme Pääsuunnittelijaksi!

Teollisen punnituksen edelläkävijänä tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jota voidaan muokata oman osaamisesi mukaan. Tulet olemaan osa mekaniikkasuunnittelutiimiä ja avainroolissa tuotteidemme toimituksissa sekä tuotehallinnassa ja -kehityksessä. Tehtävässä on mahdollisuus toimia suoraan asiakasrajapinnassa sekä kehittää omaa osaamista monipuolisesti punnitus- ja annostuslaitteiden parissa.

Lahti Precision tarjoaa henkilöstölleen modernin työympäristön, kannustavan työilmapiirin kokeneiden, keskustelevien ja auttavien asiantuntijoiden joukossa sekä mielenkiintoisia urapolkuja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Meillä on henkilöstömme käytettävissä mm. kattava työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja Smartumin liikunta- ja kulttuuriedut.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen janne.kousa@lahtiprecision.com mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja:

https://lahtiprecision.com

janne.kousa@lahtiprecision.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot