(Poistunut julkaisusta)

PÄÄSIHTEERI
Suomen Asianajajaliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Etsimme asianajoalaa ymmärtävää pääsihteeriä vastaamaan liiton toimiston asiantuntijoiden kanssa jäsenkuntaamme palvelevista tehtävistä. Johdat toimiston työtä ja kehittämishankkeita sekä seuraat ja ennakoit asianajoalan ja oikeudenhoidon kehitystä.

Oletko sinä Suomen Asianajajaliiton uusi pääsihteeri?
Seuraat valppaasti toimialan kehitystä, ja tuot hallitukselle ja jäsenkunnalle ennakoivasti tietoa ja oivaltavia näkemyksiä.  Sinulla on hyvä kyky verkostoitua ja vahvistaa liiton siteitä eri sidosryhmiin. Osaat tulkita ja soveltaa asianajajaoikeutta sekä neuvoa jäsenistöä. Tuot mukanasi ymmärryksen digitalisaation mahdollisuuksista liiton ja jäsenkunnan toiminnalle. Kansainväliset tapahtumat ja kollegat rikastuttavat ajatuksiasi ja työtäsi, vaikka päätehtäväsi keskittyvätkin liiton toimiston toiminnan pyörittämiseen.

Olet kokenut ja toimeen tarttuva esimies. Sinulla on kehittävä työote, valmennat ja innostat asiantuntijatiimiäsi. Tartut mielelläsi haasteisiin, ja johtoryhmäsi kanssa toimitte tehokkaasti ja uudistavasti. Olet kiinnostunut sekä liiton talous- että henkilöstöasioista, etkä hyljeksi hallintoakaan. Raportoit hallitukselle, jonka puheenjohtajiston kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Odotamme, että sinulla on oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto. On eduksi, mikäli sinulla on kokemusta asianajoalasta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Tarvitset myös tehtävien kannalta riittävää ruotsin kielen taitoa. Aiempi johtamiskokemus ja hyvät esimiestaidot auttavat sinua menestymään liiton johdossa. Viestintä- ja vuorovaikutuskykysi ovat erinomaiset sekä nautit yhteistyöstä ja vaikuttamisesta verkostoissa. 

Tarjoamme sinulle kokonaisvastuun liiton toimistosta ja osaavien asiantuntijoiden muodostaman työyhteisön. Työsi on laaja-alaista ja yhteistyö moninaisen jäsenkuntamme kanssa mielenkiintoista. Vakavarainen organisaatio, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä mukava työyhteisömme odottaa sinua! 

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Seija Malmi p. 040 522 5330 tai Joonas Peuhkuri p. 040 352 1171. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme jättämään viimeistään 11.11.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi  viitteellä FI-15585