(Poistunut julkaisusta)

Pääoperaattori ohutkalvotuotantoon, Canatu Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018
Canatu on kiinnostava kasvuyritys ja innovatiivinen hiilinanomateriaalipohjaisten läpinäkyvien filmien ja sensoreiden valmistaja. Filmejä ja sensoreita käytetään teknologiateollisuudessa erilaisten 3D näyttö- ja kosketusratkaisujen valmistamiseen erityisesti autoteollisuudessa ja kulutuselektroniikassa. Canatu työllistää tällä hetkellä yli 40 ammattilaista Helsingin pääkonttorissa ja tehtaassa sekä myyntipisteissä USA:ssa, Keski-Euroopassa, Japanissa, Koreassa ja Taiwanissa. Tule mukaan rakentamaan suomalaista menestystarinaa. Lue lisää: www.canatu.com


Etsimme nyt Canatu Oy:lle

PÄÄOPERAATTORIA,

Automaattiseen ohutkalvotuotantoon, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Canatun palvelukseen. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi Canatu Oy:n kasvavaa menestystarinaa. Katso Canatu Oy esittelyvideo: tästä

Canatu on kehittänyt automaattisen nanohiili-kalvojen tuotantolaitteen, ns. SAR linjan (SAR = Step And Repeat rullaprosessi) ja siihen kuuluvat nanohiilen (CNB) valmistusreaktorit. Etsimme nyt tuotantolinjalle pääoperaattoria vakinaiseen työsuhteeseen. Työ tapahtuu puhdastiloissa 2- tai 3-vuorotyönä. Canatun toimitilat sijaitsevat Helsingin Konalassa.

Työtehtävät ovat monipuolisia, sisältäen mm: SAR-tuotantolinjan ja siihen kuuluvien CNB- reaktoreiden operointia, SAR-linjan prosessien ja valmistettavien tuotteiden laadun tarkkailua, kunnossapito- ja puhdistustehtäviä, tuotantomateriaalien vastaanottoa, tarkastuksia ja paketointia, jne. Lisäksi tärkeä osa tehtävää on osallistua aktiivisesti tuotannonkehitystyöhön tuomalla epäkohtia ja parannusideoita esille.

Tehtävään sopivalla ehdokkaalla tulisi olla jo vähintään muutaman vuoden kokemus joistakin soveltuvista teollisuuden tuotannollisista tehtävistä, esim. elektroniikka- paino- tai paperiteollisuudesta.


Edellytämme sinulta

Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
Kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin kiireenkin keskellä
Mahdollisuutta tehdä 2- ja 3-vuorotyötä
Ryhmätyöskentelytaitoja
Oma-aloitteisuutta
Kokemusta tuotannollisista tehtävistä
Englannin kielen osaamista


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työpaikan mielenkiintoisessa ja innovatiivisessa teollisuuden kasvuyrityksessä


Arvostamme

Kokemusta tuotannollisista tehtävistä
Kokemusta painokoneista tai muista rullaprosesseista
Kokemusta puhdastilatyöskentelystä
Kokemusta automaation parista
Soveltuvaa koulutusta, esim. tuotantoteknikko, prosessinhoitaja, laborantti, asentaja


Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.staffpoint.fi. Haethan paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!


Lisätietoja

Joonas Uusikylä
Rekrytointikonsultti, Teollisuus-, Rakennus- ja logistiikka-alat
StaffPoint Oy Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
045 788 15782 vaihde 030 047 2000
joonas.uusikyla@staffpoint.fi www.staffpoint.fi