(Poistunut julkaisusta)

Pääomarahastojen Operations-asiantuntija
Elite Alfred Berg

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Meillä Elite Alfred Bergillä asiantuntijamme sijoittavat sekä ammatti- että yksityissijoittajien varoja vastuullisesti, aktiivisesti ja hyvää tuottoa tavoitellen. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat sijoitustoimintamme keskiössä, sillä uskomme, että näin voimme tarjota asiakkaillemme parempaa tuottoa ja samalla tuottaa lisäarvoa myös muille sidosryhmille ja ympäristölle. Missiomme mukaisesti sijoitamme tulevaisuuteen sijoittamalla vastuullisesti. Tämä tarkoittaa meille sitä, että edistämme parempaa tulevaisuutta sijoittamalla hankkeisiin ja yrityksiin, joissa yhdistyvät sekä hyvän tekeminen että hyvä tuotto.

Tavoitteenamme on saavuttaa alamme paras palvelukokemus, jonka perustana on asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu. Palvelukokemuksen taustalla vaikuttaa motivoitunut ja tehokas Operations-tiimi, joka käsittelee asiakkaidemme sopimuksia, toimeksiantoja ja maksuliikennettä sekä hoitaa rahastojemme hallinnoinnin, arvonlaskennan ja raportoinnin.

Haemme nyt Operations-tiimiimme asiantuntijaa, jonka työnkuvaan kuuluvat erilaiset pääomarahastoihin sekä asiakasvarojen hoitoon liittyvät tehtävät.

Toivoisimme löytävämme hyvän työkaverin kehittymään kanssamme erityisesti pääomarahastojen hallinnointiin liittyvissä tehtävissä. Olisi hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta pääomarahastojen hallinnoinnista sekä varainhoidosta. Edellytämme sinulta vahvaa Excelin ja muiden O365-työkalujen käyttötaitoa sekä soveltuvaa koulutusta. Arvostamme tiimissämme järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, huolellisuutta, ongelmanratkaisukykyä, jatkuvaa kehittämistä, aktiivisuutta sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. Tukenasi ovat asiantuntevat, erittäin mukavat ja motivoituneet työkaverit. Tehtävä on vakituinen ja työskentelypaikka Helsinki, mutta kannustamme työntekijöitämme etätyöskentelyyn.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Klaus Hannus, p. 0400626178.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen hr@eabgroup.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 30.8.2020, mutta käsittelemme hakemuksia, haastattelemme ja teemme mahdollisesti myös valintapäätöksen jo hakuaikana, eli toimithan ripeästi.