Pääomamarkkinajuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Meillä työskentelet asiantuntijana monipuolisten ja mielenkiintoisten pääomamarkkina-aiheisten toimeksiantojen parissa. Avustamme liikkeeseenlaskijoita ja järjestäjäpankkeja listautumisissa, oman ja vieraan pääoman ehtoisissa järjestelyissä, julkisissa ostotarjouksissa, rahoitus- ja vakuutusalan sääntelyyn liittyvissä kysymyksissä ja säännellyissä transaktioissa. Tehtäväkenttäämme kuuluvat muun muassa esitteiden laatiminen, dd-tarkastukset sekä liikkeeseenlaskujen ja muiden järjestelyjen projektinhallinta ja strukturointi. Teemme töitä yhdessä, käytännönläheisesti ja mutkattomasti. The Legal 500, IFLR1000, Chambers Europe ja Chambers Global luokittelevat palvelumme Suomen parhaimpien joukkoon.

Meillä voit kasvaa alan todelliseksi huippuasiantuntijaksi. Täyden palvelun asianajotoimistossa voit muotoilla työnkuvastasi omannäköisesi syventymällä myös muihin yritysjuridiikan aloihin. Päämäärämme on jatkuvasti kehittyä ja tehdä asioita paremmin. Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella sekä kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Voit sopia joukkoomme, mikäli:

  • olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri
  • voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi, tärkeää on aito kiinnostus pääomamarkkinoita ja finanssialan sääntelyä kohtaan
  • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito; muusta kielitaidosta on etua
  • olet työotteeltasi ongelmanratkaisukykyinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

Toivomme myös, että jaat kanssamme yhteiset arvot ja pidät osaltasi yllä loistavaa tiimihenkeämme.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 21.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana antaa Merja Kivelä (020 7765 405, merja.kivela@castren.fi) tai Janne Lauha (020 7765 419, janne.lauha@castren.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422363
  • Tehtäväalue: Laki
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Uusimaa