Pääomamarkkina- / M&A-juristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Meillä työskentelet asiantuntijana mielenkiintoisten transaktioiden parissa, niin julkisissa kuin yksityisissä transaktioissa. Tehtäväkenttäsi sijoittuu pääsääntöisesti pääomamarkkina- ja yritysjärjestelytoimeksiantoihin.

Pääomamarkkinatiimi avustaa muun muassa liikkeeseenlaskijoita ja järjestäjäpankkeja listautumisissa, oman ja vieraan pääoman ehtoisissa järjestelyissä, julkisissa ostotarjouksissa, rahoitus- ja vakuutusalan sääntelyyn liittyvissä kysymyksissä ja säännellyissä transaktioissa. Yritysjärjestelytiimi auttaa asiakkaitamme monipuolisesti muun muassa kotimaisissa ja kansainvälisissä yritysostoissa ja -myynneissä, julkisissa ostotarjouksissa sekä strategisessa yrityskauppaneuvonannossa.

Teemme töitä yhdessä, käytännönläheisesti ja mutkattomasti. The Legal 500, IFLR1000, Chambers Europe ja Chambers Global luokittelevat palvelumme ja juristimme parhaimpien joukkoon.

Meillä voit kasvaa alan todelliseksi huippuasiantuntijaksi. Täyden palvelun asianajotoimistossa voit muotoilla työnkuvastasi omannäköisesi syventymällä myös muihin yritysjuridiikan aloihin. Päämäärämme on kehittyä jatkuvasti ja tehdä asioita paremmin. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tarjoavat parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen   sekä kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Voit sopia joukkoomme, mikäli:

 • sinulla on aito kiinnostus pääomamarkkinoita ja yritysjärjestelyitä kohtaan ja useamman vuoden kokemus transaktiotoimeksiannoista
 • sinulla on kokemusta projektien johtamisesta
 • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito
 • olet ongelmanratkaisukykyinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen
 • olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri

Toivomme myös, että jaat kanssamme yhteiset arvomme, joita ovat kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.castren.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 4.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä, tiimeistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana antaa Merja Kivelä (020 7765 405 tai merja.kivela@castren.fi).

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1471311
 • Tehtäväalue: Laki
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa