(Poistunut julkaisusta)

Päältä ajettavan ruohonleikkurin kuljettaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Etsimme nyt päältä ajettavan ruohonleikkurin kuljettajaa pirkanmaalaiselle ulkoalueiden kunnossapidon ja maan- / viherrakentamisalan asiakasyrityksellemme heti alkavaan vuokratyösuhteeseen. Työ kestää koko vihertyökauden, eli arviolta lokakuun loppuun. Työkohteet sijaitsevat Länsi-Tampereella. Leikkuri on ammattikäyttöön suunniteltu nykyaikainen työkone, jolla tehtävä hoituu mukavasti. Kuljettaja lähtee aamuisin työkoneella kohteisiin konetallista, jonne työpäivä myös päättyy.

Edellytämme kokemusta vastaavasta tehtävästä tai kokemusta jonkin muun työkoneen käsittelystä sekä tie- ja työturvallisuuskortteja. Ajokorttivaatimuksena vähintään T-kortti. Korttikoulutus on mahdollista suorittaa ennen työn alkamista.

Työssä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta. Työaika on arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.