Päällystysosan hoitaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt päällystysosan hoitajaa UPM Jokilaakson Kaipolan paperitehtaallemme.

Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Kaipolan tehdas valmistaa painopaperia kolmella tehokkaalla paperikoneella. Pääraaka-aineet ovat keräyspaperi ja kuusipuu. Voimalaitos tuottaa paperikoneiden tarvitsemaa höyryä ja sähköä. Pääpolttoaineet ovat metsästä kerättävä biomassa sekä turve. Kaipolan paperitehdas sijaitsee Jämsän kaupungissa, eteläisessä Keski-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päijänne ja muut vesistöt sekä Himos ja alueen monipuolinen luonto tarjoavat erinomaisen asuinympäristön luonnosta ja liikkumisesta nauttivalle ihmiselle.

Mitä teet

Toimit Kaipolan paperitehtaan LWC -paperikoneen työryhmässä paperinvalmistukseen liittyvissä tuotantotehtävissä vuorotyössä. Tehtäviäsi ovat päällystysosan hoitajan tehtävät sekä myöhemmin massaosaston- ja koneenhoitajan tehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tuotannon ennakkohuoltotarkastukset ja kunnostustyöt.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva prosessialan koulutus
 • Sinulla on kokemusta paperinvalmistuksesta ja päällystäjän työtehtävistä
 • Olet valmis kouluttautumaan tehtäväkokonaisuuden muihin tehtäviin
 • Mekaanisen tai automaatiokunnossapidon osaaminen katsotaan eduksesi
 • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät valmiudet ryhmätyöskentelyyn
 • Sinulla on myönteinen asenne niin työntekoa kuin työturvallisuusasioita kohtaan

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Veli-Matti Hulkko, puh. +358405421443 tai veli-matti.hulkko@upm.com.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 26.5.2019 oheisen linkin kautta.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteys contactHR@upm.com puh: +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1265942
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jämsä