(Poistunut julkaisusta)

PÄÄLLYSTYSKONEEN HOITAJA
KCL, Keskuslaboratorio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme koepäällystyskoneen hoitajaa Espooseen.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista prosessitöistä. Aluksi työtehtävä on päällystyskoneen hoitajaksi kouluttautuminen. Lisäksi moniosaamiseen perustuvan toimintamallimme mukaisesti perehdyt joihinkin muihinkin Koelaitoksen tehtäviin. Olet tekemisissä erilaisten prosessointilaitteiden kanssa, joita operoit, ohjaat ja huollat. Päivätyö.

Toivomme sinulta nopeaa oppimiskykyä, itsenäistä, tarkkaa ja laadukasta työotetta sekä motivoitunutta asennetta ja tiimityöskentelykykyä.  Aikaisempi työkokemuksesi voi olla paperiprosessien tuotantotehtävistä, automaatio- tai koneasentajan tehtävistä tai muista teknisistä tehtävistä. Sinulla on koulutus tekniikan alalta. Paperinvalmistus- ja jalostusprosessien tunteminen katsotaan vahvaksi eduksi. Työ sopii jo jonkin verran kokemusta kerryttäneelle ammattilaiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn.

Lisätietoja tehtävästä saat tuotantopäällikkö Ville Henttoselta puh. 040 541 6502.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi joko sähköpostitse osoitteeseen ville.henttonen@kcl.fi tai postitse osoitteeseen: Ville Henttonen, Oy Keskuslaboratorio, PL 70, 02151 ESPOO. Kuoreen merkintä ”Hakemus”.