(Poistunut julkaisusta)

Päällistäjä/liimaaja huonekaluteollisuuteen
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Etsimme asiakkaallemme KOKENUTTA VERHOILIJAA/LIIMAAJAA huonekaluteollisuuteen Lahteen.

Työtehtävinä ovat erilaiset huonekaluteollisuuden verhoilu- ja liimaustyöt, kuten sohvien ja rahien puu- ja kangasosien verhoilu ja liimaaminen. Lisäksi työntekijällä ei voi olla kemikaaliallergioita tai muita kemikaaliyliherkkyyksiä.

Työ on määräaikainen sijaisuus vähintään kahden kuukauden ajan. Työsuhteelle on mahdollisesti jatkoa sijaisuuden jälkeen, mikäli työntekijä kykenee opettelemaan myös muita tuotannon työvaiheita. Työajat ovat ma-pe, klo 6:00-14:30.

Edellytämme aiempaa kokemusta verhoilunaulaimen käytöstä ja hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito.

Työ on urakkatyötä, joten toivomme sinulta reipasta asennetta ja otetta työhön. Olet innokas oppimaan uutta ja viihdyt hektisessäkin työympäristössä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi