(Poistunut julkaisusta)

Päällistäjä/liimaaja (huonekaluteollisuuteen), kesätyö
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Etsimme asiakkaallemme KOKENUTTA PÄÄLLISTÄJÄ/LIIMAAJAA huonekaluteollisuuteen Lahteen.

Työtehtävinä ovat erilaiset huonekaluteollisuuden verhoilu- ja liimaustyöt, kuten sohvien ja rahien puu- ja kangasosien verhoilu ja liimaaminen. Lisäksi työntekijällä ei voi olla kemikaaliallergioita tai muita kemikaaliyliherkkyyksiä. Työajat ovat ma-pe, klo 6:00-14:30.

Edellytämme aiempaa kokemusta verhoiluosien liimauksesta ja päällistyksistä. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto ja suomen kielen taito.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja otetta työhön. Olet innokas oppimaan uutta ja viihdyt hektisessäkin työympäristössä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt toukokuussa tai heti kesäkuun alussa. Palkkauksessa noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: verhoilija, liimaaja, päällystäjä, huonekaluteollisuus, huonekaluverhoilija, teollinen verhoilu