(Poistunut julkaisusta)

Päällikkö, Yle Lappi, Uutis- ja ajankohtaistoiminta
Yleisradio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Oletko kiinnostunut johtamaan ja kehittämään ihmisten mediankäytön mukana jatkuvasti  uudistuvaa aluetoimitusta Ylessä? Haemme media-alan ammattilaista ja loistavaa persoonaa, jonka vastuualueella on laaja-alaisesti Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminta sekä henkilöstömme Lapissa.

Miksi meille?

Yle on suomalaisten oma julkisen palvelun mediayhtiö. Autamme ymmärtämään maailmaa, tarjoamme tietoa ja elämyksiä, viihdytämme ja sivistämme. Meillä tehdään Suomen suosituimpia sisältöjä verkkoon, televisioon ja radioon. Tavoitamme suomalaisista 96% joka viikko.

Meillä on rohkea kokeilemisen kulttuuri ja intohimoisia huippuosaajia. Tuemme ketteriä työtapoja ja joustavaa työtä. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja onnistumisista. Olemme media-alan edelläkävijöitä ja mukana alan muutoksissa kotimaassa ja kansainvälisesti. Tavoitteemme on olla maailman paras julkisen palvelun media.

Yle Lapin päällikkönä pääset toimituksesi kanssa tarjoilemaan yleisölle sekä maakunnallisia että valtakunnallisia sisältöjä lappilaisesta näkökulmasta joka päivä.

Mitä on luvassa?

Päällikön johdettavana on monimediainen, noin kolmenkymmenenviiden hengen toimitus, joka tekee uutis- ja ajankohtaissisältöjä kaikkiin välineisiimme. Yle Lapin deskit ja studiot sijaitsevat Rovaniemellä ja Kemissä. Toimituksen vastuulla on alueellinen ja valtakunnallinen uutisointi verkossa, somessa, mobiilissa, radiossa ja televisiossa; nopea reagointi alueen uutistapahtumiin sekä puheenaiheiden, ilmiöiden ja persoonien esiinnostaminen. 

Yle Lapin päälliköllä on mahdollisuus kehittää Ylen alueellisia ja valtakunnallisestikin kiinnostavia uutis- ja ajankohtaissisältöjä erittäin monipuolisesti ja monikanavaisesti..

Päällikkö raportoi aluetoiminnan päällikölle, Jyri Kataja-Rahkolle ja on mukana aluetoiminnan johtotiimissä, joka koostuu kaikista aluetoiminnan päälliköistä ja joka yhdessä kehittää toimintaamme koko Suomessa.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta erittäin hyvää strategista ajattelu- ja toimintakykyä sekä muuttuvan mediamaailman ymmärrystä. Lisäksi sinulla tulee olla erityisen vahvat taidot uutis- ja ajankohtaissisältöjemme kehittämiseen ja tarjoiluun kaikissa välineissä ja erityisesti digitaalisessa ympäristössä.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi odotamme valmiutta matkustamiseen, näyttöjä hyvistä henkilöjohtamistaidoista, suurten kokonaisuuksien johtamisesta sekä vankkaa journalistista uutis- ja ajankohtaiskokemusta ja -näkemystä. 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä oheinen hakemus ja liitä mukaan CV.si

Lisätietoja tehtävästä antaa Ylen aluetoiminnan päällikkö, Jyri Kataja-Rahko (etunimi.sukunimi@yle.fi), p. 0400 601074

Soittoajat:

19.5. klo 11.00 -12.00

25.5. klo 10.00 - 11.00

28.5. klo 10.00 - 11.00

29.5. klo 10.00 - 11.00

Aloitus tehtävässä on sovittavissa.
Haku alkaa 12. toukokuuta 2020 ja päättyy 29. toukokuuta 2020, klo 23.59
Työsuhteen tyyppi: vakituinen