(Poistunut julkaisusta)

PÄÄLLIKKÖ, TYÖKALUJEN JA KORJAAMOLAITTEIDEN LIIKETOIMINNAT, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.
Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Lue meistä lisää www.tekninenkauppa.fi.
Työkalut ja korjaamolaitteet -liiketoiminnassa toimimme Suomessa lukuisten huippulaadukkaiden tuotemerkkien kumppaneina. Tuotevalikoimamme käsittää kattavan valikoiman erilaisia työkaluja, koneita ja laitteita korjaamoiden ja teollisuuden tarpeisiin. Lue lisää tuotteistamme www.metabo.fi, www.stahlwille.de, www.hunter.com, www.nussbaumlifts.com.
 
Haemme joukkoomme päällikköä vastaamaan Suomen työkalut ja korjaamolaitteet liiketoiminnasta, myynnin johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä.

Vastaat tehtävässäsi Wihurin Teknisen Kaupan strategian, toimintaperiaatteiden ja asetettujen tavoitteiden toteutumisesta oman liiketoiminta-alueesi osalta. Toimit reilun kahdenkymmenen hengen tiimin esimiehenä. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi – sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja “pilkettä silmäkulmassa” -asenne, jotta saat tiimin toimimaan motivoituneesti, tehokkaasti ja kannustavalla otteellasi.

Johdat myyntiä tulosvastuullisesti, systemaattisesti ja tavoitteellisesti. Myynnillisiin tehtäviin tarttuminen on sinulle luontaista ja mielekästä. Teet tiivistä yhteistyötä kansainvälisten päämiestemme kanssa hyödyntäen heidän laajaa tuotevalikoimaansa ja osaamistaan.

Sinulla on näkemystä ja kokemusta liiketoiminnan ja myynnin kehittämisestä ja kasvattamisesta. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja niiden vaikutuksia liiketoimintaan. Etsit uusia tuoteryhmiä ja uskallat toteuttaa uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseksi. 

Omaat liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutavan, ongelmaratkaisuun pyrkivän asenteen ja haluat luoda menestyksellistä liiketoimintaa. Työskentelytyyliltäsi olet energinen, avoin, oma-aloitteinen ja kannustava. 

Odotamme sinulta
- näyttöjä tavoitteellisesta ja menestyksekkäästä liiketoiminnan ja myynnin johtamisesta
- aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta, mielellään tekniseltä alalta
- sujuvaa projektien hallinnan menetelmien käyttöä
- hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
- matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa itseäsi ja kokea onnistumisia kasvavassa ja kehittyvässä suuressa organisaatiossa. Pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa sekä arvostetussa ja vakavaraisessa yhtiössä. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan toimipisteessämme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppaninamme haussa toimiva Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204 tai terhi.airas@fi.experis.com. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.6.2019. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.