(Poistunut julkaisusta)

Päällikkö, Rahoituksen kehitystiimi
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.


Haemme Päällikköä, vakituiseen työsuhteeseen S-Pankin Rahoituksen kehitystiimin vetäjäksi Helsinkiin.


Työnkuvan esittely

- Toimit Rahoituksen kehitystiimin esimiehenä. Vastaat oman vastuualueesi kehityshankkeiden toteuttamisesta, budjetoinnista, seurannasta ja raportoinnista. Tiimisi tavoitteena on tuottaa asiakaslähtöiset, kilpailukykyiset ja kannattavat luottotuotteet, -palvelut ja -prosessit S-Pankin strategisten tavoitteiden mukaisesti.
- Tiimisi toimii osana S-Pankin Rahoittamisen palvelut -yksikköä, jonka keskeinen tavoite on S-Pankin oman pääoman tuottotavoitteen saavuttaminen ja operatiivisen kannattavuuden parantaminen. Tiimisi ohjaa ja ohjeistaa osaltaan luottoihin liittyviä asiakasprosesseja sekä toimintamalleja. Tiimin tehtävänä on varmistaa, että prosessit ja toimintamallit mahdollistavat erinomaiset asiakaskokemukset sekä tukevat asiakasrajapintoja.
- Tiimin esimiehenä valmistelet muun muassa luottotuotteiden hinnoitteluun sekä toimintamalleihin, prosesseihin, tuotteisiin ja tuotekonsepteihin liittyviä päätösesityksiä.
- Vastaat luottoihin liittyvistä liiketoimintariskeistä ja niiden hallinnasta sekä luottotuotteiden kannattavuudesta ja sen kehittämisestä.
- Kehität aktiivisesti palveluita ja prosesseja, jotka tuottavat S-Pankin asiakkaille erinomaisia asiakaskokemuksia.
- Raportoit tehtävässä Rahoittamisen palvelut -yksikön johtajalle.

Odotukset hakijalle

- Sinulla on laaja-alainen ymmärrys pankkiliiketoiminnan tuloksesta, taseesta ja tasehallinnasta sekä pankkiliiketoiminnan lainalaisuuksista.
- Sinulla on runsaasti kokemusta vakuudellisten ja vakuudettomien luottotuotteiden – mielellään asuntoluottojen – parista sekä finanssialan tuote- ja palvelukehityksestä.
- Olet toiminut aiemmin esimiehenä.
- Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.
Lisätietoja tehtävästä antaa Rahoittamisen palvelujen johtaja Annina Valtonen, puh. 050 302 5599, sähköposti annina.valtonen@s-pankki.fi.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ .


Hae näin

Lähetä hakemuksesi 16.6.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.