(Poistunut julkaisusta)

Päällikkö, Neuvolatoimintaan
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Päällikkö, Neuvolatoimintaan

Työavain 2-9-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 31.01.2019 kello 15:45
Terveydenhoidon hallinto , Kamreerintie 2 b 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Terveydenhoito
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme neuvolatoiminnan päällikköä ennaltaehkäisevän terveydenhoidon palvelualueelle. Päällikkönä vastaat neuvolan toiminnan sujuvuudesta ja kehittämisestä, tuloksellisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Johdat ammattilaisten työtä innostavasti, vastaat neuvolan taloudesta ja kehität palveluprosesseja neuvolan strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Toimit viiden osastonhoitajan lähiesimiehenä ja olet palvelualueen johtoryhmän jäsen. Pääset mukaan luomaan Espoon neuvolan tulevaisuuden palvelukonseptia osana perhekeskustoimintaa. Terveydenhoidon palvelualueella toteutetaan Lean johtamisen ja kehittämisen periaatteita. Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa sekä keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö. Neuvolatoiminnassa on 113 terveydenhoitaja vakanssia. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt Ensimmäinen haastattelukierros on suunniteltu pidettävän ryhmähaastatteluna 8.2.19 klo 9-10. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ja johtamisesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Arvostamme Espoon toiminnan tuntemusta, Lean johtamisen ja kehittämisen osaamista sekä innostusta digitaalisten palvelujen luomiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4059,49 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/viikkoLisätietoja tehtävästä
Terveydenhoidon päällikkö Raija Vanhatalo
046 8772 774
etunimi.sukunimi@espoo.fi