(Poistunut julkaisusta)

Päällikkö, Koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Päällikkö, Koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon

Työavain 2-422-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 18.06.2019 kello 15:45
Terveydenhoidon hallinto , Kamreerintie 2 b 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Terveydenhoito
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme koulu- ja opiskeluterveydenhuollon päällikköä ennaltaehkäisevän terveydenhoidon palvelualueelle. Päällikkönä vastaat koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toiminnan sujuvuudesta ja kehittämisestä, tuloksellisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Johdat ammattilaisten työtä innostavasti, vastaat koulu- ja opiskeluterveydenhuollon taloudesta ja kehität palveluprosesseja strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Toimit osastonhoitajien, sovellustiimin sekä opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajien lähiesimiehenä ja olet palvelualueen johtoryhmän jäsen. Pääset mukaan luomaan Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tulevaisuuden palvelukonseptia yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Terveydenhoidon palvelualueella toteutetaan Lean johtamisen ja kehittämisen periaatteita. Espoossa koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon kuuluu yli 100 koulua ja oppilaitosta, 74 terveydenhoitajaa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollon omat lääkärit, joiden esimiehenä toimii ennaltaehkäisevän terveydenhoidon ylilääkäri. Päällikkö toimii vahvasti yhteistyössä ylilääkärin ja muiden opiskeluhuollon toimijoiden kanssa. Toiminnan periaatteina ovat terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt Viran hoidon aloitusaika on elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta, esimiestyöstä, ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ja johtamisesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Arvostamme Espoon toiminnan ja palvelujärjestelmän ja opiskeluhuollon tuntemusta, verkostotyön ja Lean kehittämisen osaamista sekä innostusta digitaalisten palvelujen kehittämiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4200,53 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/viikkoLisätietoja tehtävästä
Terveydenhoidon päällikkö Raija Vanhatalo
046 8772 774
etunimi.sukunimi@espoo.fi