(Poistunut julkaisusta)

PÄÄLLIKKÖ & ASIANTUNTIJA
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme rahapelihaittojen ehkäisytyöhön esimiehenä toimivaa PÄÄLLIKKÖÄ sekä ihmisten kohtaamisen ASIANTUNTIJAA.

Varhainen tunnistaminen ja puheeksiotto vähentää rahapelihaittoja. EHYT ry jatkaa Arpa-projektissa kehitettyä toimintaa osana perustyötämme. Toiminnon tehtävänä on luoda osaamista rahapelaamisen tunnistamiseen ja riskipelaamisen puheeksiottoon sekä tukea pelihaittojen vähentämistä. 

Ihmisten kohtaaminen heidän arkisissa elin- ja toimintaympäristöissään sekä ihmisiä kohtaavien ammattilaisten kouluttaminen rahapelihaittojen ehkäisyyn ovat toimintamme ydintä. Sen lisäksi edistämme sitä, että rahapelihaittojen ehkäisyyn varataan yhteiskunnassamme riittävä huomio ja resurssit.

Riskipelaajat tavoitetaan kohderyhmät huomioivilla menetelmillä ja materiaalilla. Kohderyhmämme jaetaan neljään ryhmään: työelämässä olevat, opiskelijat, ikäihmiset sekä päihde- ja mielenterveysongelmaiset.

Koulutamme kansalaisjärjestö- ja muita ammattilaisia rahapelaamisen puheeksiottamiseen ja varhaiseen puuttumiseen. Matalan kynnyksen kohtaamispaikat, aikuisväestön palvelut, vapaa-ajan viettopaikat sekä harrastukset ovat toimintamme foorumeita.

 

Tule meille tekemään tätä tärkeää työtä!

Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn, näköalapaikan rahapelihaittojen ehkäisyn kenttään, yhteiskunnallisen vaikuttamisen, verkostoitumismahdollisuuksia sekä innostavan ja osaavan työyhteisön. EHYT on savuton ja perheystävällinen työpaikka.

 

Päällikön tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta rahapelihaittojen ehkäisystä sekä kykyä johtaa ihmisiä onnistumaan työssään ja kärsivällisyyttä sekä kykyä arviointiin ja raportointiin.

Asiantuntijan tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta ja näyttöä ihmisten luontevasta kohtaamisesta toiminnallisia menetelmiä soveltaen sekä kykyä toimia erilaisissa toimintaympäristöissä.

Arvostamme myös päihdehaittojen ehkäisyn menetelmien ja rahapelaamisen tutkimuksen tuntemista, kansalaisjärjestötoiminnan tuntemusta, sote-järjestelmän tuntemusta ja kielitaitoa (erityisesti englanti ja ruotsi).

 

Molemmat tehtävät ovat vakituisia ja tehtävät pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 28.1.2020 mennessä hakulomakkeen kautta osoitteessa http://www.ehyt.fi/tyopaikat.

 

Lisätietoja: EHYT ry:n talous- ja hallintojohtaja Kari Vuorinen, p. 050 336 7040, 16. ja 17. tammikuuta klo 10:00-13:00 sekä http://www.ehyt.fi/fi/arpa-projekti ja http://www.pelitaito.fi/new/