(Poistunut julkaisusta)

Päällikkö, alumnisuhteet sekä ura- ja rekrytointipalvelut
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Aalto-yliopiston kumppanuuksien ja yritysyhteistyön palveluihin kuuluu yrityssuhteet, varainhankinta, alumnisuhteet, ura-ja rekrytointipalvelut sekä näitä tukeva tietohallinta- ja analyysi.

Nyt etsimme joukkoomme

Alumnisuhteiden sekä ura- ja rekrytointipalvelujen vastaavaa päällikköä/tiimiesimiestä

johtamaan alumnisuhteiden sekä ura- ja rekrytointipalveluiden strategista suunnittelua ja käytännön toteutusta.

Tehtävään kuuluu alumnisuhteiden sekä ura- ja rekrytointipalveluiden tiimin johtaminen sekä vastuualueen kokonaisvaltainen suunnittelu ja käytännön toteutus. Keskeisiä tavoitteita ovat alumnisuhteiden kehittäminen elinkaariajattelun näkökulmasta yhdessä Aalto University Alumni Advisory Project Groupin kanssa, laadukkaiden urapalveluiden tarjoaminen opiskelijoille sekä monipuolisten rekrytointimahdollisuuksien kehittäminen yrityksille. Tehtävään kuuluu myös yliopiston mentoriohjelma sekä osallistuminen verkkopalveluiden ja CRM-järjestelmän kehittämiseen. Päällikkö kuuluu kumppanuuksien ja yritysyhteistyön yksikön johtoryhmään.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä ja halua johtaa asiantuntijatiimiä, vahvaa projektiosaamista, näkemystä alumnisuhteiden sekä ura- ja rekrytointipalvelujen mahdollisuuksista sekä kykyä hahmottaa isoja ja moniulotteisia kokonaisuuksia. Tehtävässä tarvitaan palveluasennetta, sosiaalista pelisilmää, neuvottelutaitoja sekä priorisointikykyä. Aalto-yliopiston ja/tai muun yliopistomaailman tuntemus sekä kokemus yritysmaailmasta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää erittäin hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän vahvasti kumppanuuksia ja yritysyhteistyötä kehittävässä Aalto-yliopistossa, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.9.2018 - 31.7.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa 2.8. ja 3.8. klo 11-14 kumppanuuksien ja yritysyhteistyön johtaja Teppo Heiskanen, +358 50 363 3223.

Pyydämme hakemukset sähköisesti 10.8.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Liitä hakemukseesi liitetiedostona myös CV ja avoin hakemuskirje.