(Poistunut julkaisusta)

Päälakimies/lakimies
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Haemme osaavaan ja rohkeaan joukkoomme

PÄÄLAKIMIESTÄ/LAKIMIESTÄ

vahvistamaan juridiikkatiimiämme ja vastaamaan omalta osaltaan YTK:n tavoitteiden saavuttamisesta. Haemme 1-2 kokenutta asiantuntijaa seuraavilla vastuualueilla:

Päälakimies

  • johtamaan YTK:n compliance –toimintoa
  • johtamaan työttömyysturvan ratkaisutoimintaa

Lakimies

  • tukemaan johtoa juridisissa asioissa
  • tuomaan oman osaamisensa palveluidemme ja toimintamme kehittämiseen.

Molemmissa tehtävissä toimit tiiviissä yhteistyössä myös sidosryhmiemme kanssa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto oikeustieteestä ja näyttöä menestyksekkäästä toiminnasta erityisesti complience-saralla. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Olet valmis toimimaan monipuolisesti niin johdon, palveluorganisaatiomme, kehitystoimintojen kuin HR:nkin tukena. Toimit luontevasti asiantuntijaroolissa erilaisissa sidosryhmissä. Olet arvojemme mukaisesti rohkea keskustelija. Haluat toimia merkityksellisten asioiden parissa.

Arvostamme monipuolista osaamista ja halua oppia uutta. Tietosuoja-, IT-sopimus- ja hankintaosaaminen sekä työttömyysturvalainsäädännön hallinta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kehittymisorientoituneen työyhteisön, johon kuuluvat eteenpäin katsominen, kokeilukulttuuri, sopivankokoinen ja ketterä organisaatio sekä vastuuta ja vapautta luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme myös Suomen parasta työpaikkaa. Tänäkin vuonna olemme Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa (Great Place to Work 2019). Tule sinäkin mukaan!

 

Toimipaikkamme ovat Loimaalla, Helsingissä ja Turussa. Lisäkysymyksiisi vastaa toimitusjohtaja Sanna Alamäki puhelimitse p. 050 544 3245. Parhaiten tavoitat hänet 25.1. klo 14-16 ja 31.1. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen hakulomakkeellamme viimeistään 7.2.2019.