(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjiä Tampereelle
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Asiakasyrityksemme on alansa edelläkävijäyritys tuottaen ja kehittäen moderneja talouspalveluita laajan asiakaskuntansa tarpeisiin. Asiakasyrityksemme palvelee asiakkaitaan usealla paikkakunnalla Suomessa ja vauhdikkaan kasvun myötä etsimme nyt Tampereen toimipisteeseen modernin kirjanpidon huippuammattilaisia nimikkeellä

Pääkirjanpitäjiä Tampereelle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vastuullisessa roolissa osana Tampereen yksikön taloushallinnon tiimiä. Toimit konserniasiakkaan ulkoisen laskennan asiantuntijakumppanina ja vastaat konserniasiakkaan kirjanpitoon ja ulkoiseen laskentaan liittyvistä tehtävistä. Varmistat yhdessä kirjanpitotiimin kanssa kirjanpidon, tilinpäätöksen ja raportoinnin oikeellisuuden sekä korkean laadun.

Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa, joten edellytämme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Toivomme myös, että omaisit positiivisen palveluasenteen ja jakaisit asiakasyrityksemme kanssa yhteisen pyrkimyksen tuottaa parasta mahdollista palvelua asiakkaille.

Ripaus ennakkoluulottomuutta ja monipuoliset tietotekniset taidot ovat myös edellytyksiä, sillä asiakasyrityksessämme panostetaan uusien teknologioiden hyödyntämiseen prosessien kehityksessä ja virtuaalisina kollegoinasi työskentelee joukko virtuaaliassistentteja, jotka hoitavat osan rutiininomaisista tehtävistä.

Toivoisimme sinulta:

- Taloushallinnon koulutustaustaa
- Vahvaa ja monipuolista työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
- Konserniyhtiöiden kirjanpidon ja tilinpäätöksen tuntemusta
- Positiivista palveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Monipuolisia tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
- Motivaatiota ja halukkuutta kehittää omaa ammattitaitoa
- KLT-tutkinto tai halukkuus suorittaa tutkinto työn ohessa katsotaan isoksi eduksi

Asiakasyrityksessämme panostetaan korkeaan henkilöstötyytyväisyyteen ja tuetaan aktiivisesti työntekijöiden hyvinvointia sekä ammattitaidon ylläpitoa ja kehitystä. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät sekä rutkasti mahdollisuuksia kehittyä modernien talouspalveluiden parissa.

Tehtävä alkaa heti syyskuun alusta kattavalla perehdytyksellä ja toimipiste sijaitsee Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Pääkirjanpitäjiä Tampereelle. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävät tullaan täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin konsulttiin Eveliina Tanniseen sähköpostitse eveliina.tanninen@temp-team.fi tai puhelimitse 040 350 0745 (9.7 alkaen, arkisin klo 9-16).