(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä/talouspäällikkö - Hyvinkää
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Etsimme asiakkaallemme Hyvinkäällä sijaitsevalle kansainväliselle yritykselle osaavaa  Pääkirjanpitäjää/talouspäällikköä ulkoisen laskennan tehtäviin. Kyseessä on määräaikainen noin 31.12.2019 saakka kestävä työ, jonka jälkeen arvioidaan mahdollinen jatko. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Tehtävän kuvaus 

Toimit pääkirjanpitäjänä kirjanpitotiimissä ja olet myös keskeisessä roolissa talousosastolla. Teet tiivistä yhteistyötä controllereiden kanssa ja toimit myös kirjanpitotiimin esimiehenä. Toimenkuvaan kuuluu mm. seuraavaa:  
  • ulkoisen laskennan oikeellisuuden ja oikea-aikaisuuden varmistaminen
  • kirjanpidon kuukausikatkon ja tilinpäätöksen hallinta (pääkirjanpito, muistiot, jaksotukset, kuukausiraportointi, täsmäytykset, tase-erittelyt, alv-ilmoitukset, veroilmoitus) 
  • kirjausohjeiden laatiminen
  • tilikartan ylläpito
  • verotusasiat
Tehtävää on myös mahdollista muokatakin tekijän osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. 

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä usean vuoden kokemusta pääkirjanpitäjän tehtävistä.  Sinulla on suomen kielen lisäksi sujuva ruotsin ja/tai englannin kielen taito ja omaat myös vahvat IT-taidot. Sinulla on hyvät  vuorovaikutustaidot, olet avoin ja positiivinen sekä numeroiden parissa viihtyvä taloushallinnon ammattilainen sekä  koet myös esimiestyön omaksesi. 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn  sekä mukavan työyhteisön.   
 Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517 (parhaiten 12.6.2019 klo 10-11 ja 13.6.2019 klo 14-15)  tai  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.6.2019 mennessä mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.