(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä/Kirjanpitopäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2020

Me olemme aina olleet sitä mieltä, että parhaat tarinat tehdään yhdessä. Menestys syntyy, kun jokainen kantaa kortensa kekoon. Leppäkosken kehittyneet ja kestävät energiaratkaisut luodaankin aina sekä ihmisiä että ympäristöä ajatellen. Meillä osaaminen ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä. Tahdomme varmistaa, että tulevaisuudessakin arkesi on sujuvaa, energiakulusi edulliset ja ympäristösi voi hyvin. Siksi valjastamme kaiken energiamme siihen, että voimme tuoda asiakkaillemme entistä enemmän iloa ja eteenpäin vievää voimaa.

Konsernin muodostavat emoyhtiö Leppäkoski Group Oy ja sen sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt

  • Leppäkosken Sähkö Oy, sähkönjakelu
  • Leppäkosken Energia Oy, sähkönmyynti
  • Leppäkosken Lämpö, kaukolämpö ja maakaasu
  • Grid.vc Oy, pääomasijoitusyhtiö

Voit tutustua Leppäkoski-konserniin paremmin osoitteessa www.leppakoski.fi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haemme Leppäkoski Group Oy:n konsernin emoyhtiöön talousosastolle

konsernitilinpäätöstaitoista PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ / KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖÄ

jolla on useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja konserniympäristöstä.

Hoidat konserniin kuuluvan kuuden yhtiön juoksevan kirjanpidon tilinpäätöksineen ja viranomaisilmoituksineen kokemuksesi tuomalla varmuudella. Tilikauden aikainen työ sisältää tuloslaskelmien ja taseiden tuottamisen kuukausittain, jaksotustarpeiden arvioimisen, tase-erittelyiden jatkuvan ylläpidon sekä, ALV-raportoinnin ja omavero-tilin hallinnoinnin.

Lisäksi tehtävään kuuluu kirjanpitoliittymien hallinta esijärjestelmistä, kassavirtaraportointi, osto- ja myyntireskontran tukitehtäviä sekä muita ad-hoc -raportointeja tilanteen mukaan. 

Käytössäsi on monipuolinen Visma L7-ohjelmisto sekä analytiikka- ja raportointiohjelma Accuna.  Tehtävässä on mahdollisuus kehittää kirjanpidon prosesseja ja tuoda siihen uusia toimintatapoja.

Työskentelet tärkeänä osana ammattitaitoista kuuden hengen taloustiimiä, toimit tarvittaessa talouspäällikön varahenkilönä ja raportoit talousjohtajalle.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edellytämme sinulta

alaan soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, usean vuoden vankkaa käytännön kokemusta monipuolisista kirjanpito- ja tilinpäätöstöistä, tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta konsernikirjanpidosta sekä konsernitilinpäätöstaitoa.

Itsenäistä ja vastuullista otetta työhön sekä joustavuutta tarttua erilaisiin muuttuviin tilanteisiin. Hyvät tietotekniset taidot ovat myös tarpeen. Yhteistyökyvykkyys, paineensietokyky ja positiivinen asenne luetaan eduksesi.

Sähköisten taloushallintajärjestelmien tuntemus ja kokemus niiden kehittämisestä on edellytys työtehtävissä menestymiseen. Leppäkosken Sähköllä on käytössä Visma L7, jonka käyttökokemus katsotaan eduksi.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tehtävä täytetään vuokratyösuhteella ja sen arvioitu kesto on yli 6 kk,

joten kun näytät kyntesi tärkeänä osana asiakkaamme taloushallinnon organisaatiota, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä asiakasyritykseemme pidempiaikaisesti.

Leppäkoski Group Oy:llä on toimitilat Ikaalisissa, Nokialla ja Ylöjärvellä sekä nykyaikaiset etätyövälineet käytettävissä, joten työskentely on joustavaa ja sitä voi tehdä kaikista eri toimipisteistä käsin tai tarvittaessa etänä.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innostuit?

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantai 30.03.2020 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta.

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si ja hakemus

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä

Jenni Borgenström
Hr-asiantuntija, toimisto-toimiala
Eezy henkilöstöpalvelut
050 358 8049
jenni.borgenstrom@eezy.fi

www.eezygroup.fi