(Poistunut julkaisusta)

PÄÄKIRJANPITÄJÄ/FINANCIAL CONTROLLER, Espoo
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Testhouse Nordic on Pohjoismaissa sekä Virossa toimiva yritys, joka myy kokonaisvaltaisia testaus- ja mittausratkaisuja. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi, Ruotsi sekä Viro, joiden lisäksi meillä on toimintaa myös Norjassa ja Tanskassa.
Olemme jälleenmyyntiyritys, joka edustaa alamme johtavia tuotemerkkejä. Vahvalla osaamisella sekä yhteistyöllä toimittajiemme kanssa pystymme tarjoamaan tuotteita ja palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Haemme Testhouse Nordicille ammattitaitoista ja kehityshenkistä PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa Ahti Business Parkissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Tulet vastaamaan Testhouse Nordicin Suomen ja Ruotsin päivittäisestä kirjanpidosta, taloushallinnosta, sekä palkkojen laskennasta ja maksatuksesta. Tehtävä on uusi, sillä Testhouse siirtää aiemmin ulkoistetusti hoidetun taloushallinnon kokonaisuudessaan takaisin hallintaansa. Muutoksen tavoitteena on taloustilanteen ja rahaliikenteen aiempaakin kokonaisvaltaisempi ja yksityiskohtaisempi ymmärtäminen. Lisäksi uusi pääkirjanpitäjä tulee toimimaan tärkeänä neuvonantajana toimitusjohtajalle yrityksen liiketoiminnan, taloustilanteen ja taloushallinnon prosessien kehittämisessä. Tulet olemaan ratkaisevassa roolissa mm. yrityksen valitessa ja ottaessa käyttöön uuden taloushallinnon järjestelmän ensi vuoden aikana.

Roolin kattavuudesta johtuen toivomme sinulta kokemuksen tuomaa näkemystä toiminnan kehittämiseen taloudenpidon näkökulmasta, sekä halua toimia myös päivittäisten taloushallinnon rutiinien parissa. Emme edellytä aiempaa kokemusta tilinpäätösten tekemisestä, mutta tarjoamme mahdollisuuden tilinpäätöstaidon opettelemiseen ulkoisen kumppanin tuella.

Tehtäviisi kuuluu
- päivittäinen kirjanpito 
- osto- ja myyntireskontra, laskutus 
- palkkojen laskenta ja maksatus
- matkalaskujen tarkistukset ja maksu 
- kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportointi
- vero- ja ALV-ilmoitusten laatiminen ja viranomaisraportoinnista vastaaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- monipuolista kokemusta kirjanpidosta ja taloushallinnon tehtävistä 
- soveltuvaa koulutusta
- suomen ja englannin kielten sujuvaa osaamista, ruotsin osaamisen katsomme eduksi
- tarkkaa ja itsenäistä otetta työhön
- yhteistyökykyä, joustavuutta sekä paineensietokykyä 

Tarjoamme itsenäisen tehtäväkentän ja keskeisen roolin pohjoismaisen yrityksen taloushallinnon toiminnoissa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.