Pääkirjanpitäjää DSV Road Oy:lle Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018Työn kuvaus:
 

DSV on maailmanlaajuinen kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tarjoaja. DSV-ryhmälllä on omat toimipisteet yli 80 maassa. Kun tähän lisätään laaja edustajaverkostomme, tarjoamme palvelujamme yli 120 maassa. DSV-yhtiöiden palveluksessa toimii maailmanlaajuisesti noin 44.000 työntekijää, joista 300 kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa. Konsernin vuosittainen liikevaihto on noin 11 mrd euroa. Suomen DSV-yhtiöiden liikevaihto on noin 230 milj. euroa vuodessa. Lisätietoa löytyy internetistä osoitteesta  

www.fi.dsv.com  

.  
 
Haemme nyt DSV ROAD Oy:n toimeksiannosta osaavaa pääkirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan (mahdollisesti jo kesäkuussa) ja kyseessä aluksi noin vuoden mittainen määräaikaisuus, mutta jatko ei ole pois suljettu. Työnantajasi määräaikaisessa työsuhteessa on Adecco Finland Oy.
 
Tehtäväsi on toimia DSV Road Oy:n taloushallintotiimissä pääkirjanpitäjänä Vantaan toimistolla.
 
Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta pääkirjanpitäjän tehtävistä. Koulutuksesi voi olla vaikka tradenomi, mutta voit olla myös taitosi työssä oppinut. Odotamme sinulta myös verotusosaamista, eikä IFRS standardikaan ole sinulle vieras.
 
Sinulla on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito. SAP-osaaminen on sinulle selkeä etu.
Olet persoonana itsenäinen, asiansa tunteva, opastava ja auttava tiimityöntekijä. 
 
Jos sinulla on monipuolista taloushallinnon osaamista ja haluat työskennellä rennossa työilmapiirissä- hae paikkaa ja tule mukaan DSV Roadin taloustiimiin!
Työpaikka sijaitsee DSV Roadin tiloissa Tulkintiellä, mutta joulukuussa 2018 työpisteesi muuttaa Vantaan Hakkilaan. Tulet saamaan tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja kilpailukykyisen palkkauksen.
 
Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 31.05.2018 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Sari Ala-Kulju numerosta 0400-363 332 ti 22.5 klo 14-15 tai ma 28.5 klo 13-14.   

Asiakkaan tehtävänimike:  Pääkirjanpitäjä DSV Road Oy:lle Vantaalle


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sari Ala-Kulju, 0400363332


Toimipaikka:  Espoo

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137650
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: VANTAA