PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Harvia
Tietoa tehtävästä

PÄÄKIRJANPITÄJÄ | MUURAME

Haemme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkirjanpitäjää Muurameen.

Konsernimme kasvaessa haemme taloustiimiimme vahvan kirjanpidon kokemuksen omaavaa uutta jäsentä. Olisitko se sinä? Tehtäviisi kuuluu Harvia-konsernin Suomen yhtiöiden kuukausittainen kirjanpito ja raportointi sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen. Tuotat talouden raportteja myös muille osastoille ja toimit eri projekteissa talouden edustajana. Lisäksi voit vaikuttaa tehtäviisi oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan.

Toivomme, että sinulla olisi taloushallinnon koulutus, yli 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, kokemusta kansainvälisistä toiminnoista, moniyritysympäristöstä ja valmistavasta teollisuudesta, hyvä verotuksen ja lainsäädännön tuntemus sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Pääkirjanpidon lisäksi hallitset myös käyttöomaisuuskirjanpidon ja myynti- ja ostoreskontrat, sekä tunnet myös palkanlaskennan toiminnot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä, osaavan tiimin tuen sekä joustavan työajan, mahdollisuuden etätöihin, ePassi kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun ja muita henkilöstöetuja.

Kysy lisää ja hae paikkaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Controller Katariina Vuorela, puh. 050 343 5078 15.4.2021 klo 13–14 ja 19.4.2021 klo 13–15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 26.4.2021 sähköpostilla osoitteeseen: rekry@harvia.fi otsikolla: Pääkirjanpitäjä 2021

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Group Controller Katariina Vuorela sovittuina soittoaikoina

Tietoa työnantajasta