(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Pääkirjanpitäjää Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävästä

Pääkirjanpitäjänä huolehdit nimettyjen OP Ryhmän yritysten pääkirjanpidosta ja osakirjanpidosta vastaten täsmäytyksistä operatiivisten järjestelmien ja pääkirjanpidon välillä. Tulkitset asiakkaiden tuloslaskelmaa ja tasetta ja olet tarkka löytämään merkittävät poikkeamat.

 

Toimit taloushallinnon asiantuntijana uusien tehtäväkokonaisuuksien prosessien kehittämisessä esittäen ratkaisuvaihtoehtoja ymmärrettävästi omissa ja liiketoiminnan projekteissa. Kuvailet taloushallinnon prosessit osana järjestelmäuudistuksia. Sinulla on mahdollisuuksia myös kehittää vastuualueesi kirjanpitoa.

 

Työskentelet yhdessä muiden tiimiläisten kanssa ja huolehdit myös ohjeistuksesta, perehdytyksestä ja koulutuksesta omalta osaltasi. Olet aktiivisesti yhteydessä sidosryhmiin ja työskentelet yhteistyössä OP Ryhmän yrityksien kanssa.

 

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva laskentatoimen koulutus, esim. tradenomi ja jo monipuolista kokemusta ulkoisesta laskennasta ja kirjanpitäjän työtehtävistä. Menestyäksesi tehtävässä olet jo tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä. Ymmärrät asiakasyritysten liiketoimintaa ja tunnet asiakasyrityksen kirjanpitoa, tilinpäätöstä, konsernitilinpäätöstä ja verotusta koskevat määräykset sekä osaat soveltaa niitä käytännössä. Hallitset taloushallinnon järjestelmät ja Microsoft Office -työkalut.

 

Olet esiintymistaitoinen ja valmis kertomaan näkemyksiäsi rohkeasti kuulijoille. On eduksesi, jos sinulla on jo entuudestaan projektiosaamista. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja haluat työskennellä yhdessä tiimin kanssa. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa saat työskennellä aidosti yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Tehtävänkuva muovautuu osaamisesi mukaan.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 4.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Nieminen (040 3528 452), tiistaina 26.1. klo 10-11 ja perjantaina 29.1. klo 15-16.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.