Pääkirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsimme nyt Helsingin kantakaupungissa sijaitsevalle asiakkaallemme kokenutta PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ määräaikaiseen n. 6 kk kestävään työsuhteeseen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!


Työtehtävät

Vastaat kansainvälisen konsernin Suomen yhtiöiden pääkirjanpidosta ja sen oikeellisuudesta sovituissa aikatauluissa. Hoidat kirjanpidon, tilinpäätökset, raportoinnit, käyttöomaisuuskirjanpidon sekä osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Edellytykset

Odotamme sinulta tradenomin- tai ylempää korkeakoulututkintoa laskentatoimesta tai rahoituksesta sekä vankkaa kirjanpidon osaamista useamman vuoden ajalta. Lisäksi toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta SAP:in käytöstä, erinomaiset Excel-taidot ja IFRS-standardien tuntemusta. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sekä suullisesti että kirjallisesti myös englanniksi.

Arvostamme oma-aloitteisesta, tarkkaa, energistä ja ongelmanratkaisutaitoista työskentelytyyliä. Olet positiivinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalvelutaitoinen tiimin jäsen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso, 020 7290 837 / tarja@poolia.fi.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot