(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Haemme taloushallinnon tiimiimme

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Pääkirjanpitäjänä vastaat nimettyjen Kotikatu-yritysten kirjanpidon laadusta ja viranomaisraportoinnista. Olet tärkeä osa tiimiä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Olet merkittävässä roolissa taloushallinnon päivittäisissä rutiineissa sekä niiden tehostamisessa ja kehittämisessä. Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja pilke silmäkulmassa!

Sinulla on useamman vuoden kokemus yrityksen kirjanpidon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja kuukausittaisesta raportoinnista ja olet tottunut toimimaan konserniympäristössä. Pidät tarkkuutta ja täsmällisyyttä itsestään selvänä asiana. Sinulla on kokemusta muuttuvista tilanteista, haluat kasvattaa osaamistasi ja otat mielellään vastaan uusia haasteita. Omaat hyvät Microsoft Office-taidot ja sinulla on kokemusta erilaisista kirjanpitojärjestelmistä. Aiempi kokemus Visman L7 tai Fivaldi järjestelmistä katsotaan eduksi. Innostut uusista asioista ja tuot positiivista energiaa tiimiin. Olet itsenäinen, järjestelmällinen, analyyttinen ja proaktiivinen. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot.

Meillä Kotikadulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa ja laajentaa omaa osaamistaan. Pääset mukaan kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon uudistamaan taloushallinnon prosesseja ja toteuttamaan automaatioratkaisuja. Meillä on Pitäjänmäellä viihtyisät työtilat sekä mahdollisuus joustavasti etätyöskentelyyn. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä oheinen hakulomake 11.11.2020 mennessä. Liitäthän mukaan CV:si ja hakemuskirjeen. 

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta antaa Group Financial Controller Maiju Halttunen, p. 040 7027954.