Pääkirjanpitäjä
U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr (UFF)

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Haemme kasvavaan organisaatiomme kokenutta

Pääkirjanpitäjää 

Vastaamaan säätiön kirjanpidon ja taloushallinnon asioista. Käytännössä työsi koostuu seuraavista kokonaisuuksista: reskontrat, maksuliikenne, jaksotukset ja täsmäytykset, tilinpäätöksien sekä lakisääteisten ilmoitusten tekeminen. Varmistat työssäsi kirjanpitoon liittyvien toiminta- ja menettelytapojen lainmukaisuuden, oikea-aikaisuuden, tehokkuuden sekä korkean laadun.

Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon (KTM, tradenomi). KLT-tutkinto katsotaan eduksi.

Arvostamme erityisesti:

  • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa ja haluat itsekin saada näkyviä tuloksia aikaiseksi
  • Sinulla on useamman vuoden monipuolinen kokemus kirjanpidosta, kustannuslaskennasta sekä ulkoisesta laskennasta, sisäisestä raportoinnista ja tilinpäätöksen laadinnasta, palkanlaskennan kokemus katsotaan eduksi
  • Olet tarkka, analyyttinen ja järjestelmällinen
  • Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, kykenet pitämään monta palloa liikkeellä yhtä aikaa ja osaat priorisoida
  • Pystyt joustamaan työmäärän vaihdellessa, etkä stressaa tiukkojakaan aikatauluja
  • Olet kehittämisorientoitunut ja sinulla on halua oppia uutta, syventyä yksityiskohtiin sekä hakea ratkaisuja itsenäisesti ja proaktiivisesti
  • Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä
  • Hoidat työsi sujuvasti suomen- ja englannin kielellä ja hallitset ruotsin kielen ammattisanaston

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän taloushallinnon parissa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu pääkonttori- ja lajittelukeskukseemme Klaukkalassa. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 1.6.2020 mennessä lähettämällä hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi Pääkirjanpitäjä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot