(Poistunut julkaisusta)

PÄÄKIRJANPITÄJÄ
Biocodex Nordics

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2020

Haemme nyt ammattitaitoista pääkirjanpitäjää mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin Espooseen. Pääkirjanpitäjänä hoidat monipuolisia taloushallinnon tehtäviä.

Tehtäviin kuuluvat Suomen kirjanpito tilinpäätöksineen, pankki- ja maksatus, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen, ALV- ja verolaskelmat ja neljännesvuosittain konserniraportointi. Konsernissa on emo ja viisi tytäryhtiötä. Teet tiiviisti yhteistyötä tytäryhtiöiden kirjanpitäjien kanssa. Suomessa toimit itsenäisesti emon kirjanpitäjänä. Pystyt tekemään työtäsi sekä suomen että englannin kielellä, konsernin kieli on englanti.

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus ja useiden vuosien monipuolinen kokemus itsenäisistä pääkirjanpitäjän tehtävistä sekä vahva ammatillinen osaaminen. Olet urallasi hoitanut kirjanpitoa, tehnyt tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja konserniraportointia. IT-taitosi ovat ajan tasalla, olet käyttänyt työssäsi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä sekä Exceliä ja opit uusia nopeasti. Kokemus SAP B1, Procurement, M2 ja Mepco järjestelmistä on eduksi. 

Työotteeltasi olet tehokas, tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on itsenäinen, omatoiminen ja joustava. Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi itsenäisesti ja paineensietokykysi on hyvä. Olet luotettava, teet mitä sovitaan ja sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Persoonana olet avoin ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Osaat ohjeistaa esimiehiä ja työntekijöitä ja laatia sekä kirjallisia että suullisia ohjeistuksia taloushallinnon asioissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät dynaamisessa, kansainvälisessä organisaatiossa, jossa pääset tekemään työtä itsenäisesti. Biocodex Nordics on kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa pääset aidosti mukaan vaikuttamaan ja osaksi päätöksentekoa. 

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 10.5.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com ref nro FI-15269. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Niemenmaa +358 40 512 0257. 

Toimi nopeasti, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.