(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Nurminen Logistics Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Kiinnostaako sinua työ taloushallinnon parissa? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tarkka numeroiden kanssa? 

Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä haemme emoyhtiön palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen
 
PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Työhösi sisältyy konserniin kuuluvien suomalaisten yritysten ulkoinen laskenta, kirjanpito, tilinpäätökset ja viranomaisraportointi sekä arvonlisäverotusasiat. Vastaat itsenäisesti omasta osa-alueestasi tilinpäätökseen (FAS) asti. Toimit osana kuuden henkilön taloushallinnon tiimiä. Yrityksen palkkahallinto on ulkoistettu.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä näyttöä vastaavan tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta. Eduksesi luetaan aiempi kokemus työskentelystä kansainvälisessä yrityksessä. Arvostamme kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien  käyttöönottoprojekteissa.  

Toivomme sinulta hyvää ammatillista osaamista ja taitoa tehdä yhteistyötä yrityksen liiketoimintayksiköiden kanssa. Työssäsi tarvitset hyviä ongelmanratkaisutaitoja, analyyttista ajattelutapaa sekä tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta. Tehtävänkuvaa voidaan muokata kokemuksesi tai kiinnostuksesi mukaisesti esim. mahdollisuudella osallistua konserniraportointiin ja -tilinpäätöksen valmisteluun.    

Nurminen Logistics -konserni on noin 180 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössä on tekemisen meininki, jota ohjaavat toiminnan jatkuva parantaminen ja kasvuhakuisuus. Vahva osaaminen ja laadukas palvelu ovat taanneet Nurmisen menestyksen jo yli 130 vuoden ajan.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä ja mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoasi edelleen.

Kiinnostuitko? 

Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkapyyntösi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 14.4.2020 mennessä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Alkuhaastattelut teemme puhelimitse ja digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Tehtävään valittavalta henkilöltä selvitämme luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Teija Heinonen, p. 050 389 0255, torstaina 2.4.2020 ja keskiviikkona, 8.4.2020 klo 9.00 – 10.00.