(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ HUS Asvian Talouspalveluihin.

Olet osa kirjanpito- ja maksuliikennetiimiä, joka vastaa HUS-kuntayhtymän pääkirjanpidosta, maksuliikenteestä, tilinpäätöksestä, ALV-raportoinnista sekä muusta raportoinnista. Lisäksi tiimi laatii HUS-konsernin tilinpäätöksen. Tiimiin kuuluu 10 kirjanpidon ja maksuliikenteen ammattilaista. Tuotamme palveluja sisäisille asiakkaillemme eli HUS-kuntayhtymän eri yksiköille.

Tehtäviisi kuuluu HUS-kuntayhtymän käyttöomaisuuskirjanpito mukaan lukien muun muassa poistoajot, käyttöönottoajot, käyttöomaisuus- ja pääkirjanpidon täsmäytys ja oikeellisuuden varmistaminen, muistiotositteiden, tase-erittelyiden, ja investointiseurantaraporttien laatiminen sekä tilinpäätöksen laatiminen käyttöomaisuuden osalta mukaan lukien tilinpäätöslaskelmat, tase-erittelyt ja liitetiedot. Lisäksi olet mukana toiminnanohjausjärjestelmän neljännesvuositestauksissa, osallistut järjestelmän ylläpitoon, ja neuvot muita taloushallinnon jäseniä käyttöomaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää taloushallinnon järjestelmiä ja prosesseja. Yksikössämme pääset syventymään kunta-alan kirjanpitoon Suomen suurimmassa sairaanhoitopiirissä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteistyökulttuuri.

Odotamme sinulta innostusta, aktiivisuutta sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi) ja työkokemusta kirjanpidosta. Luonteeltasi olet vastuunottokykyinen ja sinulla on oikea asenne työntekoon. Eduksi katsomme englannin kielen osaamisen, Oracle Fusion-järjestelmän tuntemisen sekä kokemuksen Microsoft Excelin käytöstä. Tehtävä edellyttää omatoimisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja.

Hakukelpoisuus

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 4.5.2020

Ensisijainen sijainti: Helsinki-Tynnyrintekijänkatu 1 C, Helsinki

Organisaatio: 7781 Talouspalvelut

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Vakio

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antavat Jaakko Yli-Pohja, p. 050 911 7830, jaakko.yli-pohja@hus.fi tai Minna Saastamoinen, p. 050 428 7276, minna.saastamoinen@hus.fi maanantaista perjantaihin klo 9-15.