(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Accountor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Sinä kirjanpidon loisto-osaaja, tule mukaan a+-tiimiimme pääkirjanpitäjäksi!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme Espoon Keilaniemen uudistuneeseen Accountor Toweriin tai Järvenpään toimistoon energistä, kokenutta ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa pääkirjanpitäjää suurasiakastiimiin.

Pääkirjanpitäjänä huolehdit avainasiakkaidemme kirjanpidosta, alv-asioista, tilinpäätöksistä sekä veroilmoituksista hyödyntäen ajanmukaisia sähköisen taloushallinnon järjestelmiä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi raportointia sekä aktiivista ja konsultoivaa yhteydenpitoa asiakkaisiin, jonka vuoksi erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa.

Numerot muuttuvat työssäsi informaatioksi, joka auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Koet palkitsevana, että numerot täsmäävät, mutta eniten nautit työssäsi yhteydenpidosta asiakkaaseen.

Haastat itseäsi ja haluat aktiivisesti syventää ja kehittää ammattitaitoasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua.


Näillä taidoilla onnistut

Omaat vahvaa taloushallinnon tuntemusta ja aiempaa kokemusta pääkirjanpitäjän tehtävistä. Jeeves-, Microsoft Dynamics AX-, NAV, NetSuite tai muun ERP -järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.
Sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) sekä hyvä osaaminen sähköisistä kirjanpidon työkaluista ja halu kehittää itseäsi niiden käytössä. Englannin kielen osaaminen on eduksi ja aiemmasta tilitoimistokokemuksesta on sinulle hyötyä tässä tehtävässä.


Haluamme että viihdyt 

Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, jotta saat oman arkesi luistamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Järjestämme mukaansatempaavia henkilöstöpäiviä ja meillä on käytössä myös tiimiraha, jolla järjestämme mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä.

Meillä on alan parhaat työvälineet ja mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä sekä kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä mahdollisuuksia. Työnantaja tukee esim. KLT tutkinnon suorittamista tai talouskonsultti valmennusta.

Sijoittuessasi Espoon Keilaniemeen, sinulla siintää huikeat merinäköalat työpisteesi ikkunasta. Alakerrassa on mahdollisuus käydä kuntosalilla virikeseteleitä hyödyntäen ja lounasta voit nauttia jopa kattoterassilla, kunhan kesä ensin koittaa.


Haluatko lisätietoja?

Palvelupäällikkö Ann-Christine Sjöholm kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Ann-Christinen tavoitat parhaiten numerosta, 040 539 5433.

Lähetä hakemuksesi 15.3.2020 mennessä.
Käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.