Pääkirjanpitäjä
Accountor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haemme Espoon Keilaniemen toimipisteeseen energistä, kokenutta ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ SUURASIAKASTIIMIIN

Pääkirjanpitäjänä huolehdit laaja-alaisesti avainasiakkaidemme juoksevasta kirjanpidosta, alv-asioista, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista hyödyntäen ajanmukaisia sähköisen taloushallinnon järjestelmiä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi raportointia sekä aktiivista ja konsultoivaa yhteydenpitoa asiakkaisiin, jonka vuoksi erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa.

Numerot muuttuvat työssäsi informaatioksi, joka auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Koet palkitsevana, että numerot täsmäävät, mutta eniten nautit työssäsi yhteydenpidosta asiakkaaseen. Haastat itseäsi ja haluat aktiivisesti syventää ja kehittää ammattitaitoasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työvälineet, joustavan työajan, innostavan työympäristön sekä yhteisön tuen. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa taloushallinnon tuntemusta ja aiempaa kokemusta pääkirjanpitäjän tehtävistä. Jeeves-, Microsoft Dynamics AX-, NAV, NetSuite tai muun ERP -järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on loppuun suoritettu kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) sekä hyvä osaaminen sähköisistä kirjanpidon työkaluista ja halu kehittää itseäsi niiden käytössä. Englannin kielen osaaminen on eduksi ja aiemmasta tilitoimistokokemuksesta on hyötyä.


Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ann-Christine Sjöholm puh. 040 539 5433.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.3.2020 mennessä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot