(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme konsernilaskennan tiimiin

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Pääkirjanpitäjänä vastaat nimettyjen Kotikatu-yritysten kirjanpidon laadusta ja viranomaisraportoinnista ja osallistut tytäryhtiöiden konsolidointiin kuukausittain. Olet tärkeä osa tiimiä ja merkittävässä roolissa taloushallinnon päivittäisissä rutiineissa sekä niiden tehostamisessa ja kehittämisessä. Työskentelet yhteistyössä kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja pilke silmäkulmassa!

Sinulla on useamman vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Pidät tarkkuutta ja täsmällisyyttä itsestään selvänä asiana. Sinulla on kokemusta muuttuvista tilanteista, ja otat mielellään vastaan uusia haasteita. Haluat kasvattaa osaamistasi. Omaat hyvät taidot Microsoft Office-ohjelmistoista ja erilaisista kirjanpitojärjestelmistä. Innostut uusista asioista ja tuot positiivista energiaa tiimiin. Olet itsenäinen, järjestelmällinen, analyyttinen ja proaktiivinen. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot.

Meillä Kotikadulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa ja laajentaa omaa osaamistaan. Pääset mukaan kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon uudistamaan taloushallinnon prosesseja ja toteuttamaan automaatioratkaisuja. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Kotikadulla työssä viihdytään ja nautitaan sosiaalisista kohtaamisista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä oheinen hakulomake viimeistään 26.1.

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta antaa talouspäällikkö Henna Koskiniemi numerosta 050-356 7074 maanantaina 13.1. klo 15:00-16:30, keskiviikkona 15.1. klo 15:00-16:00 ja perjantaina 17.1. klo 14:00-15:30.