(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Tämä kyseinen työpaikkailmoitus on avoin haku pääkirjanpitäjän työtehtäviin.


Miksi hakea avoimen työpaikkailmoituksen kautta?
Kun kutsumme sinut haastatteluun autamme sinua etsimään juuri sinulle sopivan työmahdollisuuksia pääkaupunkiseudulla. Avoimissa haastatteluissa käymme läpi sinun taitosi ja minkälainen on sinun unelmien työpaikka. Avoimessa haastattelussa voimme myös neuvoa sinua työnhakuprosessissa tai voit kysyä meiltä sinua pohdittavia asioita, koskien työnhakua.
Meille aukeaa uusia taloushallinnon paikkoja auki usein ja kun olet käynyt meidän haastattelussa niin sinun ei tarvitse laittaa erillistä hakemusta vaan voimme ottaa sinuun suoraan yhteyttä ja suositella sinua suoraan yritykseen. Olet siis etulyönti asemassa!


Asiakasyrityksemme vaihtelee keskisuurista suuriin yrityksiin ja koko ajan tehdään uusasiakashankintaa eli haluamme avata uusia paikkoja meidän hakijoille.


Työtehtävät
Työtehtävääsi voi kuulua esimerkiksi lakisääteinen kirjanpito, veroilmoitukset ja tilinpäätökset, jotka rakentavat arkeasi pääkirjanpitäjänä. Lisäksi raportointi asiakkaan liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen on vastuullasi, kuten myös asiakkaan taloushallinnon prosessien valvonta kokonaisuudessaan. Toimit avainhenkilönä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien välisessä kirjanpitoon liittyvässä yhteydenpidossa.


Odotamme sinulta
Vankkaa kokemusta kirjanpidosta tilinpäätöksineen.
Kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi)
KLT-tutkinto katsotaan eduksi.
Hallitset taloushallinnon sähköiset järjestelmät (esim. Visma Fivaldi, Netvisor, Procountor)
Kykenet käyttämään työssäsi suomen lisäksi ainakin englantia.
Olet työntekijänä tarkka ja huolellinen. Samalla olet itsenäinen ja aikaansaava ammattimainen kirjanpitäjä, joka tarttuu monenlaisiin tehtäviin rutiineja kaihtamatta. Sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa suoritettavan yhteistyön vuoksi sinulla on oltava hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.


Hakuprosessi
Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitä mukaan cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera. Haluamme myös nähdä hakemuksessasi persoonasi ja mitä sinä toisit mukanasi työyhteisöön.


Lisätietoja tarvittaessa antaa
HR-trainee, Paula Takkinen
paula.takkinen@workpower.fi


Avainsanat: kirjanpitäjä, taloushallinto, pääkirjanpitäjä, avoin hakemus