(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Helsinkiin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Tilinpäätös ja vakavaraisuuden -yksikköön tilinpäätöstaitoisia pääkirjanpitäjiä.

 
PÄÄKIRJANPITÄJÄ

 
Tässä tehtävässä vastaat

 

Pääkirjanpitäjänä hoidat ja kehität nimettyjen OP Ryhmän yritysten pääkirjanpitoa tilinpäätöksineen tai osakirjanpitoa vastaten täsmäyksistä mahdollisten operatiivisten järjestelmien ja pääkirjanpidon välillä. Tulkitset asiakkaiden tuloslaskelmaa ja tasetta ja olet aktiivisesti yhteydessä sidosryhmiin. 

 

Olet taloushallinnon asiantuntijana mukana uusien tehtäväkokonaisuuksien prosessien kehittämisessä ja tuot ratkaisuvaihtoehtoja ymmärrettävästi ja vakuuttavasti esille niin omissa kuin liiketoiminnan projekteissa. Vastaat oman vastuualueesi ohjeistuksesta, koulutuksesta, perehdyttämisestä ja kehittämisestä. 

 

Mitä odotamme sinulta


Sinulla on laskentatoimen koulutus, esim. merkonomin tai tradenomin tutkinto. Voit olla ammattitaitoinen kirjanpitäjä tai vasta työurasi alussa oleva taloushallinnon tuleva ammattilainen. Eduksesi on, että hallitset kirjanpitoa, tilinpäätöstä ja verotusta koskevat määräykset ja osaat soveltaa niitä käytännössä. 

 

Olet yhteydessä eri sidosryhmiin ja odotamme sinulta hyviä neuvottelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Et hätkähdä yllättäen muuttuvia tilanteita ja omaksut nopeasti uudet tehtävät. Hahmotat kokonaisuuksia ja nautit tavoitteellisesta työskentelystä. Kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. 

 

Mitä tarjoamme sinulle
 
Tehtävässä pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröimänä ja työsi tarjoaa mahdollisuuksia haastaa itseäsi erilaisten tilanteiden ratkomisen kautta. Sinua odottavat mukavat tiimikaverit, joustavat työajat ja inspiroiva työympäristö OP Vallila korttelissa.

 
Lisätiedot ja hakuohjeet 


Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Helena Tolvanen 0504353328 ja Kirsi Nieminen 0403528452 kertovat sinulle mielellään lisää.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.