(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Etsimme tunnetulle sekä arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme ammattitaitoista PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ vähintään vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työpaikka sijaitsee kevääseen 2020 asti Vantaalla, jonka jälkeen siirtyy Helsingin puolelle.


Työtehtävät

Sinulla tulee olemaan päävastuu nimetystä yhtiöstä, jonka osalta hoidat kirjanpidon, tilinpäätökset, raportoinnit sekä osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätöksistä. Lisäksi toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta SAP:in käytöstä, erinomaiset Excel-taidot ja IFRS-standardien tuntemusta. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sekä suullisesti että kirjallisesti myös englanniksi, ruotsin kielen taidon luemme isoksi eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisesta, tarkkaa, energistä ja ongelmanratkaisutaitoista työskentelytyyliä. Olet positiivinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalvelutaitoinen tiimin jäsen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso, 020 7290 837 / tarja@poolia.fi.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter