(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Nomichan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme Helsingin Pasilaan hyvien kulkuyhteyksien varteen pääkirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen kasvavan liiketoimintamme tueksi.

Nomichan Oy tarjoaa konsultointi- ja taloushallinnon palveluitaan tytär- sekä osakkuusyrityksille jotka toimivat mielenkiintoisessa ravintolamaailmassa.

Vastuullasi on pitää tytär- ja osakkuusyhtiöidemme kirjanpito ajan tasalla. Huolehdit yhtiöidemme pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä, raportoinnista, kuukausittaisista viranomaisilmoituksista ja veroilmoituksista. Konsernikirjanpidon tuntemus on plussaa. Teet tiivistä yhteistyötä seitsemän muun taloushallinnon ammattilaisen parissa. Yksin ei työsi pariin tarvitse siis jäädä.  Pyrit myös kehittämään taloushallinnon toimintojamme talouspäällikön alaisuudessa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo entuudestaan vähintään viiden vuoden kokemus pääkirjanpitäjän tehtävistä. Odotamme sinulta monipuolista kirjanpitäjän osaamista, alaan soveltuvaa koulutusta sekä innostunutta ja asiantuntevaa työotetta. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen osaamista.  Omaksut nopeasti uusien ohjelmien käytön, olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, positiivinen ja palveluhenkinen. Sinulla on järjestelmällinen ja tarkka työote, pidät numeroista ja työt pysyvät sinulla hallussa aikataulupaineista huolimatta.

Procountor ohjelman tuntemus sekä englannin kielen osaaminen on myös plussaa!

Tarjoamme

  • vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
  • nuorekkaat ja rennon eloisat työkaverit
  • asianmukaiset työvälineet
  • joustavat työajat
  • sekä useiden erilaisten ravintoloidemme henkilökuntaedut käyttöösi
  • paljon erilaisia hauskoja tapahtumia aina rapujuhlista joogahetkiin

 

Yhtiömme arvot ovat: Fun, välittäminen ja jatkuva kehitys. Jos koet että arvomme ja taitosi kohtaavat, laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian palkkatoiveen kera.