(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

HAEMME JUURI SINUA PÄÄKIRJANPITÄJÄKSI

Pääkirjanpitäjänä vastaat konserniyhtiöiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja viranomaisraportoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös konserniyhtiöiden käyttöomaisuuskirjanpito. Lisäksi pääset kehittämään ja ottamaan käyttöön nykyaikaista ja modernia ERP-järejstelmää. Kuulut kuuden hengen talouspalvelut -tiimiin ja raportoit talousjohtajalle.

Odotamme

Toivomme sinulta usean vuoden kokemusta ulkoisen laskennan tehtävistä sekä kirjanpidon kannalta olennaisen lainsäädännön tuntemusta. Sinulla on kokemusta myös konsernin kirjanpidosta, kokemus konsernitilinpäätöksestä katsotaan eduksi. Työskentelytyyliltäsi olet aikaansaava, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä halua kehittää toimintaa ja prosesseja.
 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
 

Hakeminen

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 21.11.2019 täyttämällä pääkirjanpitäjän sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi/.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Anne Märri, p. 050 5573 210, ti 12.11. klo 14.30-16.00 ja ma 18.11. klo 9.00-11.00.

Turku Energia on savuton työpaikka.